Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Szülő-gyermek kapcsolat » Igaza van apukámnak, hogy nem...

Igaza van apukámnak, hogy nem adja ide a kocsiját?

Figyelt kérdés

Lány vagyok és most nemrég lett meg a jogsim. Apu pedig nem akarja ide adni a kocsiját, hogy vezessek:( Pedig olyan jó lenne. Nagyon szeretek vezetni és szerintem jól is megy:) Jó lenne néha kocsikázni kicsit. Vagy most is például a barátnőmmel leugrani Siófokra strandolni vagy valami. Most is itthon van apa és nem is kell neki egész nap a kocsi és mégse adja ide:( Azt mondja az nem nekem való kocsi:( De nem értem miért. Meg azt se értem miért kellet erőltetni, hogy csináljam meg a jogsit. Mert ő erőltette. Megszerettem vezetni erre meg nem adja ide:(

Szerintetek igaza van, hogy nem adja ide vagy ide kellene adnia? Ti megkaptátok a szüleitek kocsiját mikor meglett a jogsitok?

2013. aug. 10. 12:17
1 2 3 4
 11/37 anonim ***** válasza:
58%
Ha melletted ülne a kocsiban, lehet hogy hagyná, hogy vezesd. Ajánld fel neki, hogy tankolsz bele. Biztos örülne neki.
2013. aug. 10. 12:43
 12/37 anonim ***** válasza:
59%
Milyen kocsi?Csak mert lehet,hogy neked nagyon erős lenne.
2013. aug. 10. 12:44
 13/37 anonim ***** válasza:
69%
Mond apukádnak, hogy had vezethess te, ha mentek együtt valahová! Aztán fél-1 év után, ha kellő gyakorlatot szereztél, és ő is látja, hogy jól megy a vezetés, akkor kérd el tőle az autót! Egyelőre még jogos az, amit apukád mond! Nyilván félt téged is és az autót is! Amúgy én sem kaptam el a kocsit miután megszereztem a jogsit!
2013. aug. 10. 12:48
 14/37 A kérdező kommentje:

"Milyen kocsi?"

7-es BMW.

Pontosabban nem tudom, de mindjárt megkérdezem.

2013. aug. 10. 12:49
 15/37 anonim ***** válasza:
36%

3-mas vagyok. Nem az én proli életemből indultam ki drágám! Csak én se 10 éves vagyok és hallottam ezt-azt... És igen sajnos volt olyan aki csak azért csináltatta meg agyerekének a jogsit, hogy a kocsmából ne kelljen hazasétálni, azért kérdeztem nem sértésből. De ha Neked így jó akkor sértődj meg! Ennyit arról, ha az ember jót akar...

Lehet lepontozni!

2013. aug. 10. 12:49
 16/37 M@x ***** válasza:
38%

Nem csodálom, hogy nem adja oda._.

7-es BMW-re vigyázni kell._.

Nőnek meg mégúgyse adnám xD Ne vedd magadra^^

2013. aug. 10. 12:52
 17/37 anonim ***** válasza:
43%
Apukáddal értek egyet. Nekem ideadták volna, sőt, kaptam is egy saját kisautót, de én nagyon sokáig csak úgy voltam hajlandó vezeti, ha jött velem valaki. Amikor már elég magabiztosnak éreztem magam, akkor mentem csak egyedül, de akkor sem túl nagy távokra. Hiába érzed úgy, hogy jól megy, a reflexeid minden bizonnyal még nem elég gyorsak, nem tudnál megfelelően reagálni hirtelen helyzeteket! Kérd meg, hogy menjen veled, ha vezetni szeretnél!
2013. aug. 10. 12:52
 18/37 anonim ***** válasza:
81%
Én kérdeztem,milyen kocsi.Ne haragudj,hogy ezt mondom,de kezdő jogsival,nulla rutinnal én sem adnám oda.Nekem 3 éve van jogsim,napi szinten vezetek,de kizárt,hogy egy ilyenbe bele mernék ülni sofőrként.
2013. aug. 10. 12:53
 19/37 anonim ***** válasza:
22%

Válaszolók: Így akkor nem lesz rutinja. Pedig az veszélyesebb, ha mostantól addig nem ül kocsiba míg nem lesz neki saját (akár 2-10 évbe is beletelhet), mintha most szerválna az apuka egy Trabantot akár és akkor gyakorolna. Balesetveszélyes. Akkor minek is tetette le a jogsit?

"Meg azt se értem miért kellet erőltetni, hogy csináljam meg a jogsit. Mert ő erőltette. "---->Idéztem!

2013. aug. 10. 12:57
 20/37 A kérdező kommentje:

BMW 750d xDrive pontosan.

De miért ne lehetne oda adni? Ennek is csak 4 kereke van:) Meg szerintem könnyebb is lehet vezetni mint például a tanuló kocsimat mert ebben automata váltó van.

2013. aug. 10. 12:59
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!