Igaza van apukámnak, hogy nem adja ide a kocsiját?
Lány vagyok és most nemrég lett meg a jogsim. Apu pedig nem akarja ide adni a kocsiját, hogy vezessek:( Pedig olyan jó lenne. Nagyon szeretek vezetni és szerintem jól is megy:) Jó lenne néha kocsikázni kicsit. Vagy most is például a barátnőmmel leugrani Siófokra strandolni vagy valami. Most is itthon van apa és nem is kell neki egész nap a kocsi és mégse adja ide:( Azt mondja az nem nekem való kocsi:( De nem értem miért. Meg azt se értem miért kellet erőltetni, hogy csináljam meg a jogsit. Mert ő erőltette. Megszerettem vezetni erre meg nem adja ide:(
Szerintetek igaza van, hogy nem adja ide vagy ide kellene adnia? Ti megkaptátok a szüleitek kocsiját mikor meglett a jogsitok?
"Milyen kocsi?"
7-es BMW.
Pontosabban nem tudom, de mindjárt megkérdezem.
3-mas vagyok. Nem az én proli életemből indultam ki drágám! Csak én se 10 éves vagyok és hallottam ezt-azt... És igen sajnos volt olyan aki csak azért csináltatta meg agyerekének a jogsit, hogy a kocsmából ne kelljen hazasétálni, azért kérdeztem nem sértésből. De ha Neked így jó akkor sértődj meg! Ennyit arról, ha az ember jót akar...
Lehet lepontozni!
Nem csodálom, hogy nem adja oda._.
7-es BMW-re vigyázni kell._.
Nőnek meg mégúgyse adnám xD Ne vedd magadra^^
Válaszolók: Így akkor nem lesz rutinja. Pedig az veszélyesebb, ha mostantól addig nem ül kocsiba míg nem lesz neki saját (akár 2-10 évbe is beletelhet), mintha most szerválna az apuka egy Trabantot akár és akkor gyakorolna. Balesetveszélyes. Akkor minek is tetette le a jogsit?
"Meg azt se értem miért kellet erőltetni, hogy csináljam meg a jogsit. Mert ő erőltette. "---->Idéztem!
BMW 750d xDrive pontosan.
De miért ne lehetne oda adni? Ennek is csak 4 kereke van:) Meg szerintem könnyebb is lehet vezetni mint például a tanuló kocsimat mert ebben automata váltó van.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!