Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Szülő-gyermek kapcsolat » Ki lehet bírni 4 évet így?

Ki lehet bírni 4 évet így?

Figyelt kérdés

Nem szeretnénk a párommal albérletbe költözni, ezért felújítjuk a szüleim udvarán lévő szoba konyhás kis házat és beköltözünk!

Igaz hogy megvan az anyag, és hogy a vájog konyhát le kell bontani mert samasodik ha jól hiszem, és jól írom.

Na és anya eléggé kiborult, 2 este már csak veszekedés megy!

Igaz hogy nem bírom annyira, de biztos mindenkinek könnyebb lesz ha már áll a fal és be lesz vakolva!

A családi ház elég kicsi, ezért kell ezt a megoldást választani, hogyha a párom külföldről haza jön ne kelljen az anyámnak kerülgetnie.

Sajnos nehezen bírom de kb 4év kell ahhoz hogy félre tudjunk tenni és vegyünk egy kis házat olyan 4 millióért!

2013. aug. 9. 10:10
 1/9 anonim ***** válasza:
Nem könnyű nekünk se telik most albérletre és igy kénytelenek vagyunk a párom egyik szülőjével és öccsével élni
2013. aug. 9. 10:15
 2/9 anonim ***** válasza:
Szerintem nem fog menni.4 év az sok idő főleg ugy hogy ő külföldön (megkérdezhetem hova megy ki, csak mert 4 év kell 4 millió összegyűjtésére) te meg addig otthon várod.
2013. aug. 9. 10:16
 3/9 anonim ***** válasza:
Szerintem se fog menni, egyetértek azzal, aki ezt írta. Menj vele te is, akkor van esély. Ha te is dolgozol, hamarabb összejön a pénz is.
2013. aug. 9. 10:18
 4/9 A kérdező kommentje:
Hát kell 4 év mire lesz saját ház, mert ő szeretne még venni egy autót is magának, meg ez a felújítás is pénzbe kerül!Egyébként Németország!
2013. aug. 9. 10:19
 5/9 A kérdező kommentje:
Nagyon jó volna vele lenni.... :(
2013. aug. 9. 10:19
 6/9 anonim ***** válasza:
50%
ismerős szitu, amikor össze jöttünk a párommal erősködött h én költözzek le hozzájuk mert az milyen jó lesz. A szülei meghaltak, ő és egy testvére kivételéével az összes lemondott az anyai házról. Beköltöztem és kb 1 hónap után jött a többi testvére h nekem mi keresni valóm van a házukba meg tűnjek el onnan mert ha nem akk elvernek. 3 hónapig ment ezt a civakodás amikor úgy döntöttem h eljövök önszántamból. Azóta itt lakunk anyumnál, érdekes h ő nem szól érte sőt örül h nem egyedül kell lennie.
2013. aug. 9. 10:22
 7/9 anonim ***** válasza:
Nem lehetne hogy ki mész te is vele/utána? A pénz is hamarabb megva és bem veszititek szem elől egymást.
2013. aug. 9. 10:30
 8/9 anonim válasza:
Ha a párod még előtte kocsit akar venni magának, akkor lehet hogy ő is nem is akarja ezt annyira mint te...ha annyira akarná akkor nem venne kocsit, hanem azt a pénzt is beletolná a leendő házatok árába, hogy mielőbb külön házba tudjatok együtt költözni, de így? Én nem örülnék ennek a te helyedben...biztos, hogy ő is közös jövőt tervez? Nem bántásból, csak komolyan kérdezem...illetve nagyon gondold azt át , hogy 4millióból nem fogsz tudni venni házat, vagy ha veszel is, valami nagyon rossz állapotban lévő tanyát, amire meg minimum még egyszer ennyit kellene költeni, hogy benne tudjatok lakni....ezeket nagyon gondold át (mi párommal most vettünk egy házat 9,5 millióért, igaz gyönyörű állapotban van, nem is túl öreg és hatalmas, de mire a nevünkre került-a hozzátartozó költségekkel-és megvettük bele a háztartási gépeket, semmi extrát, ágyat, konyhaszekrényt stb. és mégegyszer mondom semmi extra, most már ráköltöttünk olyan 1,5 millió forintot-pedig itt nem falat kellett bontani, csak festeni)...hány évesek vagytok amúgy?
2013. aug. 9. 11:23
 9/9 anonim ***** válasza:
Hamarabb vége lesz a kapcsolatodnak. Ilyen felállásban 4 év alatt kétszer "elváltok".
2013. aug. 9. 11:28

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!