A szüleim miért csak a húgomat támogatják azért, mert nem csinál semmit?
Szerintem hagyd a húgodat. Te már elvégeztél egy egyetemet plusz kaptál ösztöndíjat, most költöztök össze a pároddal, saját kereseted van. A szüleidnek jelezd hogy ez így nem oké, de ha nem hallgatnak rád, hagyjad. Okos enged szamár szenved. Majd rájönnek a szüleid, hogy elrontottak valamit.
Amíg a húgod 30 évesen is a szüleidnél fog lakni, addigra neked már családod lesz!
Ez így szokott lenni általában... az egyik gyereket mindig jobban támogatják, jobban szeretik, mint a másikat..
amíg Apukám élt, addig vmennyire jobb volt a helyzet, ő az én pártomon állt ha vmi vita volt, anyám meg öcsémén. Apukám 10 éve meghalt, és senki nem véd meg, tesóm a jó kisfiú, kinyitja a száját és anyámtól meg a pénzes faszijától megkap mindent amit csak akar... rólam le is rohadhatott a cipőm, akkor sem kaptam újat mert elvileg nem volt pénzünk.. bezzeg tesóm méregdrága adidas cipőire meg kabátjaira mindig volt pénz, nekem egy kínai cipőt nagy könyörgésre vett csak meg.. mindez azért volt, mert öcsém a város legjobb középsulijába járt, és orvos akart lenni. Én meg csak a 2. legjobb suliba jártam, és egy-két négyes minden évben becsúszott. És ezért világ életemben én voltam a a hülye, akiből nem lesz semmi, azért mert nem volt szín ötös a bizonyítványom. nem is mehettem soha sehová.. nem bulizni akartam én csak barátnőmnél aludni vagy délután sétálni vele egyet vagy megnézni egy DVD-t, de én ezt sem tehettem meg. Öcsém naphosszat csavargott, reggel ment este jött. Elég megalázó volt az egész. 19 évesen elköltöztem barátomhoz, egyetemre járok ahol végezni fogok, dolgozok mellette. Anyámmal azóta nem beszéltem egy szót sem.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!