Mit tegyek, hogyha a szüleim nem támogatják a kapcsolatomat, csak mert a barátom más nemzetiségű?
Figyelt kérdés
Ő orosz ,a szüleim nagyon nem helyeslik a kapcsolatot mert szerintük az oroszok rosszul bánnak a nőkkel és durvák.2013. jún. 19. 22:06
1/10 anonim válasza:
Igazuk van nekik tényleg ilyenek az oroszok.
Meg más fajhoz tartoznak (alsóbrendüek).
2/10 A kérdező kommentje:
Ugyanolyan európaiak ,mint a magyarok.
2013. jún. 19. 22:12
3/10 anonim válasza:
Esetleg mutasd be nekik. Vagy már megtörtént? Szervezz valami közös programot, hogy jobban megismerjék.
4/10 mustafa33 válasza:
Még mindig? Pedig van már egy éve vagy több is mikor erre válaszoltam.
5/10 anonim válasza:
Ja meg romák is ugyanolyan európai emberek igaz?
Én azt mondom,hogy magyar magyarral legyen szláv pedig szlávval.
6/10 A kérdező kommentje:
4. Miről beszélsz?
Most tettem fel ezt először.
A romák nem európaiak , az oroszok pedig igen.
Egyébként is, nagyon sok magyar szláv származású.
2013. jún. 20. 12:28
7/10 anonim válasza:
A tatárok, a csuvasok, a kazárok, a mordvinok, a baskírok olyan nagyon európaiak hogy csak na!
8/10 A kérdező kommentje:
Ő etnikai orosz ,nem kisebbség:)
2013. jún. 20. 12:51
9/10 mustafa33 válasza:
Ugyanez volt a kérdés, csak anyival bővebb, hogy leírta Ausztriában laknak.
10/10 anonim válasza:
Szerintem nem számyít egyáltalán ki milyen nemzetiségű, vagy vallású úgyanúgy szerethetik egymást. Ha a szüleid nem tolerálják mutasd be nekik. Ha utána sem mondd meg nekik, hogy te vele szeretnél lenni, állj ki magadért.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!