A szüleimnek elment az esze?!
A Szigetre sokan mennek gyerekkel. Gondolom, nem hajnalig akarnak ott lenni, hanem napközben, este, de nem késő éjszakáig.
Egyébként heti jeggyel is szoktak lenni gyerekek. Vannak gyerekprogramok is, és sok olyan hely, amit ők is élvezni tudnak.
Nem értem, miért fáj ez neked.
Nem lesz semmi bajuk.. Azért mert téged lehánytak, és a barátnődet megverték, a szüleid tudnak vigyázni a tesóidra..
Az én egyik barátnőm is kiviszi mindig a 2 10-12 éves fiaikat a szigetre.. Ők is elevenek, rohangálnak, de ösztönösen tudták hogy mindig a biztos közelben maradjanak ahol az apjuk és anyjuk is volt.. Semmi bajuk nem lett..
Téged nem az zavar inkább, hogy ők is kint lesznek, és ne adj isten így ellenőrizve leszel te is?? Vagy ne adj isten, rád sózzák a tesóidat hogy néha vigyázz te is rájuk??
Szerintem meg igazad van.
Én még évekkel ezelőtt voltam kint késő délutántól kezdve, hát enyhe züllés uralkodott a szigeten.....Azóta hallom, még rosszabb.
"Érdekes ha a 15 éves gyerek írja ki,hogy elmehet-e akkor leordítjátok,hogy a fesztivál,különösen a sziget nem kisgyerekeknek való. Nyilván akkor a 10 éves is menne bulizni,akar egy sört. Mert fesztiválra nem azért mennek emberek,hogy sátorozzanak és szalonnát süssenek!
"
Talán azért, mert a 15 éves nem a szüleivel fog menni, akik vigyáznak rá, és felügyelik, azért. Amúgy úgy bírom, hogy fesztiválra nem azért mennek emberek. Én minden évben kint vagyok, de nincs szükségem piára, hogy bulizzak, nem kocsi vagyok, amit fel kell tankolni.
Bocs, hogy harmadszor is hozzászólok.
"Egyedül a hegyalján voltam még tavaly meg azelőtt az jó volt de már attól is besokalltam. " --> de akkor honnan tudod, milyen a sziget? és arról beszélsz, hogy belecsempészhetnek valamit az italba. mért, ha valaki 18 éves, annak nem csempészhetnek bele? vagy annak nem baj? mért csak a kisgyerek esetében merül ez fel?
amúgy a szigetre lehet bevinni saját innivalót, és ki lehet menni vásárolni, ha nagyon félsz ettől. de amúgy ha ettől félsz, és alkoholt akarsz, igyál koktélt, azt előtted keverik.
"4) milyen azonosnemű??? A pasimmal, a barátaimmal e tesóimmal meg az ő barátaikkal megyek, miről beszélsz?"
azt hitte a válaszoló, hogy baromi frappáns lesz, mert a szigeten sok a meleg, biztos te is az vagy. nem egy eredeti poén. de hogy őszinte elegyek, én nem, a mások által felsorolt dolgok miatt nem vinnék ki gyereket, hanem mert nyűgös lesz, elfárad, stb.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!