Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Szülő-gyermek kapcsolat » A szüleimnek elment az esze?!

A szüleimnek elment az esze?!

Figyelt kérdés
Engem meg a két idősebb húgomat elengedtek a Szigetre a barátokkal. Kitalálták, ők is menni akarnak fesztiválozni. Addig a mama vigyázott volna a két kishúgomra (10 és 7). De a kistesóim kihisztizték, hogy ők is mehessenek. Szüleim viszik magukkal a kistesóimat a fesztiválra. Hát eszüknél vannak??? Most hogy mondjam meg nekik, hogy ez a világ legnagyobb baromsága?

2013. aug. 5. 09:08
1 2
 1/19 anonim ***** válasza:
40%
Mármint milyen fesztiválra? Mert nem mindegy.
2013. aug. 5. 09:13
 2/19 anonim ***** válasza:
53%
Mondd nekik,hogy nem nekik való, rengeteg alkoholista van, hangos zene ami nekik nem is tetszene, soksok ember, és nem gyereknek való a sziget
2013. aug. 5. 09:14
 3/19 anonim válasza:
40%
Magyarul
2013. aug. 5. 09:14
 4/19 A kérdező kommentje:

Szigetre, mi másra.

Az a baj, ha szóvá teszem, lecsesznek hogy az ő gyerekeik, ne szóljak bele. De akkor sem való kisgyerekeknek a sziget, hát könyörgöm.

2013. aug. 5. 09:16
 5/19 anonim ***** válasza:
74%
Az... majd amikor lepasszolják őket nektek az lesz a buli. Jó messze sátrazzatok le egymástól.
2013. aug. 5. 09:20
 6/19 anonim ***** válasza:
87%
Kiviszik egy napra? Istenem mekkora tragédia meg felelőtlenség. Nagyon is élveznék a kicsik is a forgatagot, a látnivalót. Nem csecsemőről van szó. Vagy zavarna ha a szüleid matrészegen látnának egy azonosneművel kavarni? Gyerekebb vagy a 7 évesnél is kb.
2013. aug. 5. 09:22
 7/19 anonim ***** válasza:
98%

Miért ne mehetnének a szigetre gyerekestül?? Tudod hány szülőt láttam 7-10 éves gyerekekkel??? Nem lett semmi bajok, élvezték a zenét.. ennyi.. Azért a szüleid csak nem fognak drogozni vagy takony részegre inni magukat...

A tesóidnak hatalmas élmény lesz.. Semmi bajuk nem lesz senkinek.. csak egy fesztivál..

Nem kell azt hinni hogy mindenki részeg és drogos.. Mi minden évben megyünk és józanul is távozunk...

2013. aug. 5. 09:24
 8/19 anonim ***** válasza:
31%
Érdekes ha a 15 éves gyerek írja ki,hogy elmehet-e akkor leordítjátok,hogy a fesztivál,különösen a sziget nem kisgyerekeknek való. Nyilván akkor a 10 éves is menne bulizni,akar egy sört. Mert fesztiválra nem azért mennek emberek,hogy sátorozzanak és szalonnát süssenek!
2013. aug. 5. 09:26
 9/19 anonim ***** válasza:
18%

Na igen, a sziget tényleg nem való nekik.

Ha az apátok is ottvan akkor ő biztos tud rájuk figyelni, de azért belegondolva ott ugye tele van alkoholista fiatalokkal és drogosokkal a hely. Még én sem nagyon szeretek ilyen fesztiválokra menni mert tényleg amit ott egyesek művelnek az még nekem is sok. Persze a szigeten csak egy napot voltam de annyi nekem épp elég volt, hatalmas tömeg, drogok mindenhol elég ha a kisgyerek üdítőjébe belepattan valami nem oda illő dolog mert sok szórakozóhelyen szoktak drogot csempészni mások italába ezt sajnos én is tapasztaltam, szerencsére pont észrevettem hogy valamit becsempésztek a sörös üvegembe, nem ismerőseim voltak hanem valami idegen arc volt arra, de akkor inkább "elhagytam" valahol a sörömet, mert oké hogy akkor már részeg voltam, de volt bennem még annyi hogy ezt inkább nem kéne.

De nem csak erről van szó, elég ha pogóznak éppen vagy páran annyira szétcsapják magukat hogy dőlnek mindenfelé, én azért meggyőzném a szüleidet erről hogy jól gondolják meg a dolgot. Lehet hogy ha odaérnek és látják hogy ott mivan haza is viszik a gyerekeket, elég ha olyan szétcsapott idiótát látnak aki épp meztelenkedik mindenki előtt, vagy egyszerűen beleköt mindenkibe, vagy lecsap valakit akár véletlenül.

Ilyen nagyobb fesztiválokra én sem szívesen megyek.

Egyedül a hegyalján voltam még tavaly meg azelőtt az jó volt de már attól is besokalltam. Meg ugye 2-3 éve a sziget előtt mentem el kocsival valamiért akkor nem terveztem hogy megyek és már az előtte való nap akkora volt a tömeg hogy örültem annak hogy átvergődök a tömegen. Lehet hogy az a tömeg sem fog tetszeni a gyerekeknek.

Szóval neked adok igazat.

2013. aug. 5. 09:26
 10/19 A kérdező kommentje:

1) a tesóim valamikor bizti be fognak aludni, szóval sokkal egyszerűbb lenne, ha a mamánál lennének, csak mivel szüeim nem tudnak nemet mondani, elviszik őket

2) a tesóim kezelhetetlenek. Tegnap elvittük őket a pasimmal bevásárolni, összevissza rohangáltak, eltűntek, és mindezt a Sparban! Most akkor a szigeten mi lesz?

3) azért ne ettesetek már meg olyanokkal, hogy a Sziget nem veszélyes kisgyerekekkel. Múltkor tesóm barátnőjét pl. leütötték, engem lehányt valami hülye, de á, nem veszélyes, ugyan!

4) milyen azonosnemű??? A pasimmal, a barátaimmal e tesóimmal meg az ő barátaikkal megyek, miről beszélsz?

2013. aug. 5. 09:32
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!