Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Szülő-gyermek kapcsolat » Mit ajánjak fel a szüleimnek...

Mit ajánjak fel a szüleimnek amiért cserébe kérhetek pénzt?

Figyelt kérdés
2013. júl. 2. 12:01
1 2
 1/17 anonim ***** válasza:
55%
Takarítás, kocsimosás, bevásárlás.
2013. júl. 2. 12:02
 2/17 anonim ***** válasza:
75%
ezekért nehogy már pénzt kérjen. örülj, hogy eltartanak.
2013. júl. 2. 12:07
 3/17 anonim ***** válasza:
100%
Legjobb ha elmész dolgozni suli mellett, sokan kérdezték már hogy kaphatnak a szülőktől pénzt, ajánlatért cserébe, de sok helyen a szülő nem hogy fizetni nem fog, de még szépen kioszt hogy még Ő fizessen neked?:D
2013. júl. 2. 12:07
 4/17 anonim ***** válasza:
73%

a ház körüli munkákért nehogymár pénzt kérjél... anyád sem kér pénzt érte hogy mossa a bugyidat/alsógatyádat... nem?

kössetek kompromisszumot, hogy egy 5-ösértmennyi pénzt tud adni, 4-esért stb... nálunk ez bevált mikor suliba jártam.5-ös ért 1000-et kaptam, 4-esért 500-at, 3-asért 100-at 2-esért semmit, 1-esért büntit. :) és bevált, pénzem is volt, és jól is tanultam mert tudtam hogy minek mi a következménye. ha pénzt akartam ráfeküdtem a tanulásra, és mivel kellett így délután tanultam 1 órát és volt időm a barátaimra is.

2013. júl. 2. 12:11
 5/17 anonim ***** válasza:
97%

Hogy visszaviszed a sörösüvegeket, és az érte kapott pénzt levásárolod a Teszkóban.

Semmi másért nem kérhetsz pénzt, mert az otthoni munkák közösek, mindenki kiveszi a részét. Anyád is nyújtsa majd be neked a számlát, amiért 18 éven át etetett, itatott, mosott rád, játszott veled? Mégis hogy gondoltad?

Keress diákmunkát!

2013. júl. 2. 12:13
 6/17 anonim ***** válasza:
92%

A házimunkába besegítés nem olyan "extra szolgáltatás", amiért pénzt kérhetnél.

Ahogy anyád se kap extra jutalmat, ha megfőzi nektek az ebédet, vagy apád se, ha levágja a füvet. Egyszerűen MEG KELL CSINÁLNI, és jó esetben a családtagok felosztják egymás közt a házimunkát.

Amit ezen felül bevállalsz, és el is tudsz végezni, azért esetleg kérhetsz zsebpénzt. De azt jobb előtte átgondolni, hogy eddig miért nem kaptál.

Ha a szüleidnek anyagi gondjai vannak, és nincs pénz, akkor se lesz, ha elvégzel érte valami plusz feladatot.

Akkor már jobb, ha keresel tényleg valami diákmunkát, vagy a környékbeli idősebb embereknek segítesz. Pl. szórólapon hirdetheted, hogy mennyiért vállalsz ablakmosást, fűnyírást, ereszcsatorna tisztítást, nagytakarítást, szőnyeg- és kárpittisztítást (ha van száraz-nedves porszívótok vagy kárpittisztító készülék) stb. Abban biztosan segítenek a szüleid, hogy pl. odaadják a létrát, tisztító szereket, porszívót.

Idős embereknek, akik nehezen mozognak, általában nagy segítség, ha valaki olcsón elvégzi a nehéz, létrára mászós munkákat.

2013. júl. 2. 12:15
 7/17 anonim ***** válasza:
100%

Nem tudom hany eves vagy? De nekem tetszene ha a fiam azzal jonne haza, hogy szeretne penzt keresni es bevallalja a szomszed funyirasat vagy kocsimosasat. Vagy az aroktisztitast vagy festest vagy barmit.

Tuti, hogy tamogatnam benne!!!

2013. júl. 2. 12:31
 8/17 anonim ***** válasza:
Mennyi idős vagy?
2013. júl. 2. 12:31
 9/17 anonim ***** válasza:
50%
Szerintem egy normális családban nem kell dolgozni azért hogy kapj egy kis pénzt. Amelyik meg nem ilyen ott a munkáért se fognak adni, mert mondogatni fogják hogy ott eszel blabla. Ha meg nincs pénz és azért nem kapsz, akkor dolgozhatsz reggeltől estig akkor se lesz több pénzük.
2013. júl. 2. 12:42
 10/17 anonim ***** válasza:
91%
Én még fiatal vagyok, de ha szülő lennék, nálam kicsapná a biztosítékot az ilyen.
2013. júl. 2. 12:57
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!