21 évesen bekéne jelentenem a szüleimnek, hogy hová
megyek, kivel találkozok?
Figyelt kérdés
21 éves leszek és a szüleimnek mindig megkell mondanom,hogy hová megyek ha elmegyek itthonról.Meg kivel találkozok.
Ez kicsit zavar,párkapcsolatom sem volt még.Bárkivel találkozok már megy az össze beszélés.Neten találtam barátokat (lányt és fiút is) velük is szeretnék találkozni.
Már külön költöznék legszívesebben,hogy ne keljen beszámolnom mindenről :/
De sajnos nincs munkám és így pénzem sincs,már több hónapja munkát keresek.
Mivel ők tartanak el, otthon laksz, ennyit azért megérdemelnek, hogy valami halvány fogalmuk legyen már arról, merre is jár a lányuk....
2013. júl. 22. 14:58
3/31 anonim válasza:
Nem kell jelentened hogy hova mivel mikor mit!
annyit mondj hogy mikor jössz haza mert ott laksz,persze azt is csak akkor ha késő este jössz haza
én anyámnak azt mondtam mikor otthopn laktam hogy majd jövök,mikor kérdezte hogy hova megyek annyit mondtam hogy dolgom van és utána nem is faggatott,talán azért mert megbizott bennem, és az ajtóba álltam indulásra kész voltam
próbáld meg azt csinálni készülsz elmenni valahova és ha kédezik hogy hova mész mond azt hogy dolgom van majd jövök,és menj ki az ajtón.
21/L
2013. júl. 22. 14:59
4/31 anonim válasza:
Mindég megmondtam, hogy hová megyek. Nem gondolom, hogy ez nagy dolog lenne.
2013. júl. 22. 14:59
5/31 anonim válasza:
22 éves vagyok, fél éve nem lakok otthon, de egészen addig mindig szóltam, hogy hova megyek és mikorra vagyok várható. Szerintem ez még nem olyan nagy tragédia, ha elmehetsz, és csak szólnod kell, hogy mikor jössz - így legalább ők is tudják tervezni a napjuk hátralevő részét.
2013. júl. 22. 15:03
6/31 anonim válasza:
Nyilván nem kell részletesen elmondanod, de én ha otthon vagyok (már külön élek 4 éve) akkor megmondom, hogy hova megyek és kivel. Nem is szokták kérdezni csak mondom magamtól. Nyilván aggódnak, ha eltűnnél vagy bármi, tudni szeretnék hova indultál előtte. Ez egyáltalán nem gáz szerintem. Még így is el szoktam mesélni anyukámnak skypeon, hogy mit csináltam az adott napon, holnapra mit tervezek. Nyilván nem várja el ő se, hogy perce pontosan mindent elmeséljek de őt is érdekli, hogy mi van velem. Ha kérdezik, hova mész mikor jössz, megmondod h xy-nal találkozom és még nem tudom mikor jövök, telefon lesz nálam. Ha kimaradnál késő estig max írsz egy smst, az otthoniak is nyugodtak lesznek. Nehéz nekik is elfogadni, hogy már nem vagy gyerek, és ez nem megy egyik pillanatról a másikra. Sztem a szüleid nem féltenek túl egyszerűen csak fontos vagy nekik. L23
2013. júl. 22. 15:04
7/31 anonim válasza:
Nem kell, csak illik mondani, hogy pl este jövök, vagy reggel. Vagy valami. Ott lax etetnek, felneveltek, aggódnak. Ha 40 leszel is a gyerekük maradsz, s ha akkor valamiért otthon vagy pár napra s elmész akkor se zavarjon azt mondani, h anya kb 4-5 óra mulva jövök, mert mittom menek a teszkóba :D ha gyereked lesz akkor érted majd meg igazán.
2013. júl. 22. 15:08
8/31 anonim válasza:
Elhiszem, hogy mikor már ezredjére kérdezik meg akkor kicsit "fárasztó", de mivel ott laksz náluk ezért illik beszámolni. Lehet, hogy Te úgy érzed, hogy semmi közük hozzá, de ők nem így gondolják :)
Vannak szülők akiknél elég ha mész és mondod hogy majd jövök valamikor, ők meg hogy jól van, és persze vannak olyanok akik szeretik tudni, hogy merre járkál a gyerekük, természetes, hogy féltenek, addig örülj amíg érdekli őket, hogy mivan veled.:)
Az összebeszéléssel meg ne foglalkozz.
2013. júl. 22. 15:08
9/31 anonim válasza:
nekem nem várják el hogy bejelentsem hova megyek, viszont ha ott alszok valakinél arról felvilágosítom őket nehogy aggódjanak 18/f
2013. júl. 22. 15:10
10/31 anonim válasza:
Nem kell elmondanod, de ha egy háztartásban éltek és a szüleid tartanak el, akkor illik.
Bár ezt a részletekbe menő érdeklődést túlzónak tartom.
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!