Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Szülő-gyermek kapcsolat » 21 évesen bekéne jelentenem a...

21 évesen bekéne jelentenem a szüleimnek, hogy hová megyek, kivel találkozok?

Figyelt kérdés

21 éves leszek és a szüleimnek mindig megkell mondanom,hogy hová megyek ha elmegyek itthonról.Meg kivel találkozok.

Ez kicsit zavar,párkapcsolatom sem volt még.Bárkivel találkozok már megy az össze beszélés.Neten találtam barátokat (lányt és fiút is) velük is szeretnék találkozni.

Már külön költöznék legszívesebben,hogy ne keljen beszámolnom mindenről :/

De sajnos nincs munkám és így pénzem sincs,már több hónapja munkát keresek.

2013. júl. 22. 14:55
1 2 3 4
 21/31 anonim ***** válasza:
Nem. Én se mindig mondtam meg. Általában közöltem, hogy kb. mikor jövök és kséz. Sosem volt belőle probléma, nem faggattak, főleg, ha sejtették, hogy pasi van a dologban, de még friss. Minek kellett volna beszámolnom minden XY-ról akivel randiztam, de semmi nem lett belőle? Ha a barátaimmal találkoztam, általában mondtam, hogy kivel megyek, de volt, hogy csak azt, hogy hova, és majd másnap jövök.
2013. júl. 22. 17:20
 22/31 anonim ***** válasza:
Ha nem vagy eljárós, akkor lehet hogy pont azért. Ha gyakrabban mászkálnál el, idővel nem kérdezgetnének.
2013. júl. 22. 17:42
 23/31 flowercica válasza:
95%
Aggodnak érted.Ez teljesen normális!Jobb ha aggodnak,minthogy leszarják a fejedet..és nem törődnének veled!
2013. júl. 22. 17:44
 24/31 A kérdező kommentje:

Persze aggódnak,megértem csak nekem ez olyan fura.Néha mondják,hogy felnőtt nő vagyok meg ilyenek ha meg elmegyek akkor totál gyerekként kezelnek :/

Hát mostmár el is fogok járkálni szóval csak megszokják :)

De természetes azt elmondom,hogy csak a városba mentem vagy Bp-re és mikor jövök.

2013. júl. 22. 20:07
 25/31 anonim ***** válasza:
Gondolom azért kérdezgetik, mert nem ismerik őket és valószínűleg téged sem eléggé. Az én szüleim az összes barátom nevét ismerik és szinte mindegyikkel találkoztak már. Ha új embereket ismerek meg, mindig mesélek nekik róluk ezért nincs olyan, hogy ha elmegyek egy társaságba, legalább egy két ember nevét ne tudják. És ez nem azért van, mert kivallatnak, vagy szigorúak lennének, egyszerűen csak beszélgetek velük, legtöbbször nem is ők kérdezik, hanem magamtól kezdek nekik mesélni. Szóval az a lényeg, hogy beszélgess velük, hagyd, hogy megismerjenek és ismerd meg jobban te is őket és akkor nem lesznek ilyen problémáid. (20L)
2013. júl. 22. 20:09
 26/31 A kérdező kommentje:

Csak így nem találkozhatok senkivel,hogy ne tudnák pontosan kivel.Azt mondom egy fiúval már jönnek,hogy a barátod meg ilyenek.Meg én csak akkor akarok szólni nekik ha már kapcsolatban vagyok. 1-2 találkozás után minek hozzam fel bemutatni.Nekem tök kínos lenne.

2 hete egyik fiú osztálytársam felhívott,hogy bulit szervez és meghív.Anyáék látták a nevét a telón,mert kint csörgött pont és már jöttek,hogy ki az mit akart.

Pedig én sose csaptam be őket,sose hazudtam,nem éltem kicsapongó életet.Erre meg olyan bizalmatlanok :/

2013. júl. 22. 20:18
 27/31 A kérdező kommentje:

Az tény,hogy mostanság keveset beszélgetek velük,de azért,mert sokat dolgoznak alig vannak itthon én meg a gép előtt vagyok.

Amikor szeretnék velük beszélni akkor is hívogatják őket a munka miatt így már inkább le se ülök velük beszélni mert 10 percnél tovább úgy se tudunk vmi mindig közbe jön :/

2013. júl. 22. 20:21
 28/31 anonim ***** válasza:
68%

Nálunk is ugyanez van csak én 24 vok, de én is ha mek valahová rögtön a kihez ? miért ? mikor jössz ? Mire kell a pénz ? ...

Nem értem h mért van erre szükség ? Mér nem lehet azt mondani h elmentem majd jövök ?

Meg ez a elmegyek vásárolni rögtön mi az első kérdés ?

Na mi ? Sikerült ??? Egy mezei bevásárlás 24 évesen már mért ne sikerült volna ! Nem értem mért kell ennyire ostobának nézni !

Most komolyan főiskolás ösztöndíjas jogász hallgató vagyok. Tehát szerintem h.lye nem lehetek mert egész lexikonnyi paragrafust, különböző jogágakat mint pl család jog meg büntető jog... stb. Megtudok tanulni, ehhez képest még egy kenyéröl is bekel számoljak nekik.

Mert az ugye nagy dolog 24 évesen :( És akkor néz rám mindenki nagy tág szemekkel mikor mondom h Egyedül Akarok Élni! Mert akkor nincs ez a mögötted az ÁVH feeling, és végre szabad lehetek, és senki nem fog számon kérni.

Nagyon rossz így élni senkinek nem kívánom.

Az egyetlen amibe nem tudnak bele piszkálni az a számítógép. De mondjuk még így is használok fájl titkosítót.

Szerintem már üldözési mániám is van, viszont ez így nem csoda.

2013. júl. 22. 22:02
 29/31 anonim ***** válasza:

Azt illik bejelenteni, ha elmész valahová, azért mégis a szüleid, hadd tudják már, hogy kb. merre jár a lánya, ne azon kelljen izgulniuk, hogy vajon csak bulizik, vagy épp holtan hever egy gyilkos pincéjében.

Na de az, hogy ők mondják meg, hogy mit csinálj? Akár ott laksz, akár nem, nincs joguk a magánéletedet irányítani. A szülői ház és a szülői szerep nem erről szól.

2013. júl. 22. 22:07
 30/31 anonim válasza:

Mikor 21 éves voltam,a szüleimnek csak azt mondtam:mentem,majd jövök!

Ha kérdezték,hogy hova megyek(bár az ilyen ritkaság volt) mondtam,hogy pl a haverokkal,meg hogy kb mikor megyek haza.

Ennyi.Nem kell minden szösszenetedről beszámolnod.

2013. júl. 27. 20:03
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!