21 évesen bekéne jelentenem a szüleimnek, hogy hová megyek, kivel találkozok?
21 éves leszek és a szüleimnek mindig megkell mondanom,hogy hová megyek ha elmegyek itthonról.Meg kivel találkozok.
Ez kicsit zavar,párkapcsolatom sem volt még.Bárkivel találkozok már megy az össze beszélés.Neten találtam barátokat (lányt és fiút is) velük is szeretnék találkozni.
Már külön költöznék legszívesebben,hogy ne keljen beszámolnom mindenről :/
De sajnos nincs munkám és így pénzem sincs,már több hónapja munkát keresek.
Ha ők tartanak el és nem dolgozol akkor azért elvárják hogy beszámolj arról hogy merre felé mész meg kivel leszel.
Mai világba nem kell gyereknek lenned ahhoz hogy bajod essen, rengeteg 20 év felettit is érhetnek bajok. Az internetes ismerkedésről beszélek elsősorban, mert sokan visszaélnek vele sajnos.
A szomszédom lánya is hasonlóan járt. Megismerkedett egy sráccal és amikor találkozót beszéltek meg teljesen más volt ott akit a képen látott, nem volt nagyon idős, de nagy esély volt rá hogy bántani akarja és ezért elmenekült, szerencsére akkor épp arrafelé volt dolgom és egyből észrevett és szólt hogy gond van, akkor a srácot elküldtem a halálba, majd hazavittem és ment a feljelentés. Onnantól már nem nagyon tudom mi volt mert akkor már költöző félben voltam és már csak az ügyeimet intéztem, a lánnyal nem beszéltem azóta mert mindenét törölte, akkor msn volt még. De jogos hogy féltenek, sokan visszaélnek még ezzel sajnos.
Nézd, véleményem szerint nem albérlőként laksz a szüleidnél, hanem családtag vagy, még ha 21 éves is :) Vagyis, egy családban el szokták mondani, hogy ide vagy oda mennek.
Ez nem beszámolás mindenről, hisz együtt éltek, egymás mellett. Ha rá se bagóznának, hogy mikor mész, jössz, kikkel lógsz este vagy délután, jobban esne? Ne hidd, mert akkor meg az fájna, hogy le se ...
(na, most visszaolvasom, ki mit írt a témáról :)
Miért olyan nagy dolog megmondani: Sziasztok, elmentem Pistihez, csak 10 után leszek itthon. Ennyit igazán megtehetsz, ha már otthon élsz a szüleiddel.
Én amikor egy albérletben laktam más lányokkal, akkor is tudtuk, hogy ha elment valaki és kábé mikor jön haza. Ne ezen múljon már a felnőttséged. Bírom ezt a fene nagy öntudatot, de azt meg mindenki elvárja, hogy a szülei mindent a feneke alá tegyenek.
Jó nyílván azt megmondom,hogy hová megyek kb mikorra vagyok várható,de amikor annyit mondok,hogy x-el találkozok majd jövök 6 körül.Egyből ki az az x és honnan ismerem meg ilyenek.Engem ez zavar,hogy részletesen kérdezgetnek.
Amúgy nem vagyok egy eljárós fajta,szóval ritkán megyek el itthonról.
én ezekre már nem mondok semmit.
ha lenne párkapcsolatom azt úgy is elmondanám
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!