Attól függ muben, de am nem, összességében nincs rendjén
2013. júl. 6. 13:57
2/16 anonim válasza:
Semmi gond, de ugye nincsenek olyan elvárásaid, hogy fizessenek olyan extra dolgokat, amelyeket nem kötelességük biztosítani, pl. mobiltelefon, flancos cuccok csak alapruházat a kínai boltból, stb?
2013. júl. 6. 13:59
3/16 anonim válasza:
Ninc rendjén hiszen még 12 éves kislány vagy, semmit sem tudsz az életrõl. Es miben nem fogadsz szót?
2013. júl. 6. 13:59
4/16 gömbicica válasza:
Szia :-)
mit nem fogadtál el Tőlük??? Mármint mit mondtak, ami ellenérzést váltott ki belőled?
Gondolom nem azt mondták, hogy fejen állva ebédelj.
EGYÉBKÉNT SZERINTEM NINCS RENDJÉN.
A szülő ha bármit is mondd, nem azért szokta tépni a száját, mert az neki marha jó.
üdv. :-)
2013. júl. 6. 14:00
5/16 anonim válasza:
nincs rendjén... nem kell itt azzal jönni hogy jhaj dehát azért nem fogadok szót mert kamaszodok....
2013. júl. 6. 14:02
6/16 anonim válasza:
"mit nem fogadtál el Tőlük??? "
Gondolom nem a zsebpénzt. :-)))
Tapasztalatom szerint az ilyen "nagylány vagyok, mindent tudok, nekem ne parancsoljon senki" hozzáállású fiatalok nagyon tudják ám tartani a markukat meg sorolni az igényeiket..
2013. júl. 6. 14:05
7/16 A kérdező kommentje:
Nem hanem semmihez nem kérik a véleményem csak ők döntenek. a tesóm 2 hétig sopronban meg szlovákiában volt haza jött mindjárt őrá figyeltek. tudják jól hogy vegetálijánus vagyok epp ezértsem vega kaját csinálnak.
2013. júl. 6. 14:10
8/16 anonim válasza:
Jaj, ezt a "mindig a másik van előtérbe" dumát hagyjuk már...
2013. júl. 6. 14:14
9/16 anonim válasza:
Még ha le is tudnád írni mi vagy...Amúgy ebből nem az jön le,hogy te nem fogadsz szót.Tesód 2 hétig odavolt,persze,hogy odafigyelnek rá,nyilván az élményeit mondja el nekik.Neked csak annyi a bajod,hogy féltékeny vagy.Tesód hány éves?
2013. júl. 6. 14:14
10/16 anonim válasza:
"Nem hanem semmihez nem kérik a véleményem csak ők döntenek."
12 éves vagy, mégis milyen döntéshez kellene kikéri a véleményed???
"tudják jól hogy vegetálijánus vagyok epp ezértsem vega kaját csinálnak."
Ha olyan nagylány vagy, akkor csinálj magadnak kaját. Menj ki a konyhába amikor anyukád főz és dobj össze egy salátát.
Nem ismerem a körülményeiteket, de azért ha egy tányért se vagy képes eltenni magadtól de az igényeid megvannak, a szüleid dolgoznak, akkor itt lenne az ideje, hogy az elvárásaidon változtass.
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!