Az rendjén van ha nem fogadok szót a szüleimnek ebben a korban?
12 évesen ne legyél vegetáriánus! Tönkre teszed a szervezetedet! Hiába mondják hogy egészséges, de a vega kaja káros a szervezetre. A fiatal szervezetnek húsra is szüksége van.
Ismerek egy lányt, aki szintén vega volt fiatalon. 18 évesen kezelték az orvosok, mert nem jött meg a vérzése a vega kaja miatt.
De sok idióta válaszoló van... Ti nem voltatok 12 évesek, és nem lázadtatok? Pff, bohócok :D
Kérdező, én itt tulajdonképp semmilyen rosszaságot nem látok. Anyukád nem főzött neked külön, és most a testvéredet "rajongja körbe". Ez nem így van, csak mivel 2 hete nem látták, biztos kíváncsiak, mi történt vele ez idő alatt. Gondolj bele, ha anyukád elmenne 2 hétre, és hazajönne, biztos vagyok benne, hogy téged is érdekelne, mi történt vele, mit csinált a 2 hét alatt... Vagy begubóznál apukád mögé, és csak vele foglalkoznál ezután?
Tudom, hiába koptatom én most itt a billentyűzetet, mert a kamaszkor ezzel jár, azt érzed, senki sem szeret, mindenki ellened van. Tulajdonképpen te nem szereted a tesódat? Miért nem mész oda te is kérdezősködni? Lehet, van olyan története, ami téged is érdekelne, sőt, biztos vagyok benne, hogy jól esne neki, hogy te is érdeklődsz.
Anyukád meg biztos csinál neked ételt, ha SZÉPEN kéred. Lehet, hogy a nagy kérdezősködésben elfelejtette. :) Ülj le a családdal, és beszélgessetek egy nagyot. Nyár van, kitelik az idődből.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!