Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Szülő-gyermek kapcsolat » Az rendjén van ha nem fogadok...

Az rendjén van ha nem fogadok szót a szüleimnek ebben a korban?

Figyelt kérdés
12/L

#tini #nem szótfogadás
2013. júl. 6. 13:55
1 2
 11/16 anonim ***** válasza:

12 évesen ne legyél vegetáriánus! Tönkre teszed a szervezetedet! Hiába mondják hogy egészséges, de a vega kaja káros a szervezetre. A fiatal szervezetnek húsra is szüksége van.

Ismerek egy lányt, aki szintén vega volt fiatalon. 18 évesen kezelték az orvosok, mert nem jött meg a vérzése a vega kaja miatt.

2013. júl. 6. 14:36
 12/16 anonim ***** válasza:
37%
10: Hát nem tudom, nekem még beszélni is terhemre volt, nehéz volt (1 évesen), máris a véleményemet kérdezték, hosszú interjúkat csináltak velem, amiket felvettek magnóra. Emlékszem is, hogy mintha én lettem volna az agytröszt, rám hagyatkoztak mindig, nem hogy 12 éves koromban, hanem egész életemben.
2013. júl. 6. 14:36
 13/16 anonim ***** válasza:
Te jó ég 12 évesen én még barbiztam nem meg vegetáriánoskodtam és téptem a szüleim idegeit. Hagyd már magad-.-
2013. júl. 6. 16:31
 14/16 anonim ***** válasza:
58%

De sok idióta válaszoló van... Ti nem voltatok 12 évesek, és nem lázadtatok? Pff, bohócok :D

Kérdező, én itt tulajdonképp semmilyen rosszaságot nem látok. Anyukád nem főzött neked külön, és most a testvéredet "rajongja körbe". Ez nem így van, csak mivel 2 hete nem látták, biztos kíváncsiak, mi történt vele ez idő alatt. Gondolj bele, ha anyukád elmenne 2 hétre, és hazajönne, biztos vagyok benne, hogy téged is érdekelne, mi történt vele, mit csinált a 2 hét alatt... Vagy begubóznál apukád mögé, és csak vele foglalkoznál ezután?

Tudom, hiába koptatom én most itt a billentyűzetet, mert a kamaszkor ezzel jár, azt érzed, senki sem szeret, mindenki ellened van. Tulajdonképpen te nem szereted a tesódat? Miért nem mész oda te is kérdezősködni? Lehet, van olyan története, ami téged is érdekelne, sőt, biztos vagyok benne, hogy jól esne neki, hogy te is érdeklődsz.

Anyukád meg biztos csinál neked ételt, ha SZÉPEN kéred. Lehet, hogy a nagy kérdezősködésben elfelejtette. :) Ülj le a családdal, és beszélgessetek egy nagyot. Nyár van, kitelik az idődből.

2013. júl. 7. 10:46
 15/16 anonim ***** válasza:
41%
Az meg, hogy nem kérik ki a véleményét... Én a 10 éves lányom véleményét is kikérem mindenben, direkt azért, hogy ez ne legyen probléma a későbbiekben. A legtöbbször elhajt, hogy hagyjam békén, és ne fárasszam hülye kérdésekkel - ezt hívják fordított pszichológiának. A gyereket úgyis minden érdekli, és jobb megelőzni a dolgot.
2013. júl. 7. 10:49
 16/16 anonim válasza:
0%
Én nem értelek titeket. Mindenki tolja a bezzeg az én időmben maszlagot, hogy én akkor még barbiztam, az előző generáció hogy én akkor még csuhébabáztam , az előző meg hogy csontokkal játszott... De könyörgöm kit érdekel, és ki kérdezi? Ez egy idő után már annyira irritáló a mi generációnknak, hogy az kimondhatatlan. Változnak az idők a gyerekek hamarabb érnek, hamarabb kezdenek el önállóan gondolkodni. Nyilván igaz hogy egy felnőtt ember nem köteles a 12 éves gyereke véleményét kikérni abban h miből fizesse be a gázszámlát, meg hogy melyik munkahelyet válassza az adottak közül. De én elvárom hogy azokban a kérdésekben amik rám is kihatnak, igenis kérdezzenek meg engem is róla. Ha nem tartják helyesnek amit mondok, rendben van én elfogadom de indokolják meg én majd érvelek és stb... mint egy értelmes normális emberrel. Utálom azt a felfogást hogy úgy kezelik a gyerekeket mint valami értelmi fogyatékost. Én elhiszem hogy kevesebb tapasztalatom van jópár dologban, én elhiszem hogy egy-két esetben a felnőtt jobban tudja mi a jó nekem mint én magam, de ezeket a dolgokat meg kell beszélni és nem rálegyinteni áhh hülye meg kicsi meg nincs 18 úgysincs akkora intelligencia szintje hogy ezt felfogja. pedig ha hiszitek ha nem kedves felnőttek a leg
2013. júl. 23. 22:17
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!