Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Szülő-gyermek kapcsolat » Szerintetek mennyire elfogadha...

Szerintetek mennyire elfogadható, ha a szülők (. )?

Figyelt kérdés

Tehát ha a szülők a gyerekek előtt ölelgetik egymást (mint a tizenévesek), esetleg egy szájra puszi. Nem folyamatosan, csak egyszer-egyszer.

Az én szüleim olyanok, hogy ha apa ilyet akarna, anya már löki is el, ő még előttünk sem. Barátom szülei meg a fent leírtakat, és szerintem nagyon aranyosak úgy. :)

Szóval szerintetek is normális az ölelés+puszi?

2013. aug. 4. 00:27
1 2
 11/13 anonim ***** válasza:
100%

szerintem ez személyiség és beállítottság kérdése is.

nálunk úgy nézett ki a dolog, h anyumnak volt párja, (szüleim nagyon korán elváltak) de nem családtag szinten volt az életünkben, nem is éltek együtt, de sok időt töltöttünk hármasban. ők nem puszilgatták egymást.

nagyszüleimen láttam, h nagy a szeretet köztük, de nem volt nyáladzás, búcsúzáskor volt egy aranyos szájrapuszi köztük, de semmi több :)

tény, h egyke gyerekként mindenki engem szeretgetett, nagyszüleim sokszor megöleltek, anyum gyakran elmondta, h szeret és fontos vagyok neki, sokféle érzelemnyilvánítás volt a részéről. lehet ennek köszönhetem, de én simán meg tudom ölelni vagy csókolni a páromat nyilvános helyeken is, el tudom neki mondani, h szeretem. ő is hasonló beállítottságú, nálunk nem tabu az érzelmek kimutatása.

ha lesz gyerekünk, sztem nem nyaljuk-faljuk majd egymást előtte, de látni fogja, h megvan köztünk az összhang.

2013. aug. 4. 11:22
 12/13 A kérdező kommentje:
Jó látni, hogy azért a 90 % a szülők közül (legalábbis a válaszolók szülei közül) ki tudja mutatni az érzéseit..:)
2013. aug. 4. 12:45
 13/13 anonim válasza:
Én párszor láttam már egymást megcsókolni is. Szerintem nem gusztustalan...ők is csak azt csinálják amit mi. Amúgy napi rendszerességgel látok szájra puszit. Nekem megnyugtató érzés látni hogy szeretik egymást, mert bár sokat veszekszenek (legalább megbeszélik a problémákat, nem csak duzzognak és elválnak) tudom hogy szeretik egymást.
2014. dec. 13. 20:05
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!