Szerintetek mennyire elfogadható, ha a szülők (. )?
Tehát ha a szülők a gyerekek előtt ölelgetik egymást (mint a tizenévesek), esetleg egy szájra puszi. Nem folyamatosan, csak egyszer-egyszer.
Az én szüleim olyanok, hogy ha apa ilyet akarna, anya már löki is el, ő még előttünk sem. Barátom szülei meg a fent leírtakat, és szerintem nagyon aranyosak úgy. :)
Szóval szerintetek is normális az ölelés+puszi?
szerintem ez személyiség és beállítottság kérdése is.
nálunk úgy nézett ki a dolog, h anyumnak volt párja, (szüleim nagyon korán elváltak) de nem családtag szinten volt az életünkben, nem is éltek együtt, de sok időt töltöttünk hármasban. ők nem puszilgatták egymást.
nagyszüleimen láttam, h nagy a szeretet köztük, de nem volt nyáladzás, búcsúzáskor volt egy aranyos szájrapuszi köztük, de semmi több :)
tény, h egyke gyerekként mindenki engem szeretgetett, nagyszüleim sokszor megöleltek, anyum gyakran elmondta, h szeret és fontos vagyok neki, sokféle érzelemnyilvánítás volt a részéről. lehet ennek köszönhetem, de én simán meg tudom ölelni vagy csókolni a páromat nyilvános helyeken is, el tudom neki mondani, h szeretem. ő is hasonló beállítottságú, nálunk nem tabu az érzelmek kimutatása.
ha lesz gyerekünk, sztem nem nyaljuk-faljuk majd egymást előtte, de látni fogja, h megvan köztünk az összhang.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!