Nagyon zárkózott vagyok a szüleimmel és a húgommal is. Hogy nyílhatnék meg nekik? 20f
Ez bizalom kérdése. Ha feltétel nélkül bízol bennük akkor SEMMI félnivalód nincs, sőt! :) Gondolj bele talán ők az eggyetlen olyan emberek akik mindig az igazat mondják neked, és biznak benned és csak a jót akarják.
Ha nekik nem vagy képes megnyílni 20 éves korodra, akkor bizony jó magányos ember leszel, és az senkinek sem túl jó.
Nyújtani semmit se tudok magamtól...
Gondolkodtam a bizalmon is sokat, de nem értem ezt a dolgot. Miért lehet, hogy nem bízok meg bennük?
Távolabbi embereknek könnyen megnyílok, pontosabban minél távolabb van, annál könnyebb. Pl van két netes barátom, akik szinté szocfóbosak, de az ország túloldalán laknak, nekik nagyon könnyen el tudtam mondani mindent magamról. Aztán próbáltam közelebbi emberekkel neten ismerkedni, az idővel úgy ahogy ment, de találkozó nem lett belőlük. Aztán a volt osztálytársaimmal voltam erre-arra, közülük már csak egynek nyíltam meg, de azóta(kb 1 hónapja) nem is írtam neki.
Itthon a húgomnak mondtam, hogy jöjjön el velem erre-arra, de nem is jön, nem tudok vele kettesben lenni, hogy legalább neki megnyíljak. Az lenne a legegyszerűbb.
Ugyanez van nálam is, csak én 18/L vagyok.
Igazából annyi a külnöbség hogy engem nem zavar, őket annál inkább.
Említették a bizalmat, ez nagyban hozzátartozik, hogy mit mondasz el nekik és mit nem. A netes barátoknak azért mersz elmondani mindent vagy legalábbis sokkal többet, mert tudod, hogy nem lesz következménye. Családon belül viszont lehetnek nagyobb konfliktusok egy kicsi dologból is. És a barátaid pedig veled egykorúak nagyjából, ők jobban megértik a helyzeted.
köszi! így kicsit értem! :)
A húgomnak tudnám tényleg legkönnyebben...
Ha kettesben vagyok vele, akkor hogyan terelhetném a témát?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!