Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Szülő-gyermek kapcsolat » Túlságosan apás a lányom?

Túlságosan apás a lányom?

Figyelt kérdés
Már pár hetes korában is nálam nyugodtabb volt mint az anyjánál, ahogy nőtt ez így maradt. Mindig velem, az én ölemben akar(t) lenni. Most rászokott arra, hogy velem akar aludni. Néha alszok vele de nem akarok ebből rendszert csinálni. Amikor munkába vagyok akkor is keres meg hisztizik, ha meg haza jövök úgy csinál mintha évek óta nem látott volna. Olyankor szinte megszűnik az anyja de amúgy őt is szereti. Ez miért van? A kicsi gyerekek az anyjukhoz kötődnek jobban, nem? 1,5 éves.

2013. aug. 2. 11:41
1 2
 11/15 anonim ***** válasza:
100%
Jól van 7-es, akinek ilyen apja van, az persze, hogy utálja. Teljesen érthető.
2013. aug. 2. 12:38
 12/15 anonim ***** válasza:
100%
Én is ilyen voltam,csak nekem valahogy nem múlt el ez 6-7 éves koromban. 17 éves vagyok,de a mai napig apás. Anyukámat is ugyan úgy szeretem,de apuval sokkal jobban megértjük egymást,egy rugóra jár az eszünk. Szerintem normális.
2013. aug. 2. 13:10
 13/15 anonim ***** válasza:
Egyáltalán nem biztos, hogy az anyához kötődik jobban, az én lányom (5 éves) is annyira apás, hogy csakis az apa mesélhet neki este, az apját puszilgatja, nekem "engedélyt kell kérnem" tőle. Persze idézőjelbe tettem ezt, nehogy valaki szó szerint vegye. De apával akar aludni is. Szóval ez a lányoknál nem egyedi, azt kell mondjam.
2013. aug. 2. 14:50
 14/15 anonim ***** válasza:
A lányok szerelmesek lezsnek az apjukba (ez nem igazi szerelem, mivel fejletlen aggyal nem is lehet érezn, ez csak iylen gyerekes hóbort), a fiúk meg az anyjukba. Aztán óvodás korban elmúlik.
2013. aug. 2. 15:51
 15/15 anonim ***** válasza:
én a mai napig apás vagyok pedig már 23éves vagyok :D
2013. aug. 2. 16:43
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!