Hogy lehetne ezt javítani?
A napokban sehogysem jövök ki jól a szüleimmel.. apával sosem volt az a hű dejó apa-lánya kapcsolat, anyuval viszont jól megvoltunk. Most hogy itt a nyár, különféle elvárásaik vannak aminek egyszerűen nemtudok eleget tenni.. apa dolgozik, reggel korán megy este 6körül jön haza, én meg általában pont olyankor megyek el mert nappal olyan melegvan hogy semmihez nincs kedvem, este meg a barátaim is ráérnek, aztán utolsó busszal jövök haza amikor apa már alszik... van, hogy 3-4 napig nem látjuk egymást de nekem ez fel sem tűnik, sőt szerintem neki sem hiányzok hanem csak imádja, hogy beleköthet valamibe... anya meg egész nap itthon van, tőle azt hallgatom, hogy segítsek neki meg tanuljak, amivel nincsis bajom, de ez totál elveszi a napom, szóval ha akarnék sem tudnék 6nál hamarabb találkozni a barátaimmal. Hát tegnap itthon voltam egész nap, csak hogy ne legyen bajuk, erre összevesztem anyával egy piti dolog miatt de ugy, hogy azóta hozzám se szól. Apa ennek persze örül, még mondja is anyának hogy "végre ő is rájött hogy mennyire semmi hasznom, kár egy ilyen gyereket nevelni.." miközben apa tényleg semmit nem tud, hogy mi zajlik le itthon egy nap, és hogy mit csinálunk... ahogy azt sem tudja, hogy tesóm reggel 10től este 5ig haza se néz, mert ő csak azt látja, hogy mindig itthon van és még este viszi fagyizni meg stb, mert "jaaj szegény biztos egész nap itthon unatkozott".
Szombaton pedig találkoztam a barátommal, de vagy csak 1órát voltam bent a városban vele, apától meg kaptam egy olyan megjegyzést, hogy "nem érti miért én járok a fiúhoz megdugatni magam." Nemtudom leírni, mennyire rosszul esik, hogy ilyet képzel rólam, miközben még szűz vagyok, és csak 1hete(!!!) van barátom.
17L

Igen valóban többet segíthetnél, de ez nem kéne ekkora gond legyen, hiszen minden normális 17 éves ilyen! Nyugi!
Édesapádat inkább nem illetném semmilyen jelzővel, mert megbántani nem akarlak.
Az egyik tanácsom, próbálj meg kicsit többet segíteni, meleg ide vagy oda, vedd észre magadtól a munkát, többet kommunikálj anyával, lehetőleg őszintén, és a program terveidet előre fixáld vele.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!