Anyukám nem akarja elfogadni, hogy lassan kirepülök itthonról! Mit tegyek?
"Egyszerűen úgy érzem, hogy megfulladok ebben a kisvárosban, ahol lakom, nem bírom én ezt, nem fiataloknak való hely..."
Mintha nem az önállósodás lenne a legfőbb ok, hogy költözni akarsz.
van egy éved, hogy bebizonyítsd az édesanyádnak, el tudod látni magadat egyedül. Csak annyi kell, otthon kezd el a gyakorlást pl főzés, mosás, takarítás, stb, ha idáig nem tetted.
Hogyha otthonról is normális idő alatt beérsz a suliba, akkor ne költözz el diákhitellel. Hogyha MUSZÁJ felvenni hitelt, akkor tényleg a diákhitel a legjobb, de azt is vissza kell fizetni!! Egyedül lakni havi 150ezer forintba kerül, hidd el nem mondok sokat. 3,5 évig jársz egyetemre minimum. Egyrészt ennyi hitelt nem adnak, másrészt úgy lépnél ki az egyetem kapuján hogy 6 millió tartozásod van. Csak azért mert te milyen önálló vagy.
Úgyis lesz egy pasid aki dolgozik, majd összeköltözöl vele. Az hogy nem tudsz főzni nem csak anyukád hibája, akarni is kell. De úgyis megtanulsz ha éhes leszel.
Üdv a klubban! :D
"Ha felhozom a gondolatot, anyukám egyből letámad, hogy még főzni sem tudok, nem tudok gondoskodni magamról és nem is szeretem őket, ha így nyilatkozom."
Nahát, a kór neve: érzelmi zsarolás, ahogy fent is írták.
Egyébként meg igen, anyukád dolga lett volna, hogy megtanítson, hogy hogy éljed túl a világot nélküle. És itt nem a főzésre gondolok, mert az a legkisebb gond. Nekem nagyon főzni nincs időm suli mellett...és szerintem neked se lesz. :D
Majd kiheveri az "öregjány".
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!