Anyám elvárja, hogy beleadjak a rezsibe, de már nincs pénzem. Mit tegyek?
Sajnos anyám az alkoholista apámnak szült hârom gyereket. Néhány èv mûlva elvâltak, mi pedig itt maradtunk egy keresettel 4 före. Mâr felnöttünk, de mèg itthon lakunk, mert az Okj-s bátyám csak alkalmi munkákat talál, èn szintèn (pedig egy ève keresek állandót, most diákmelózok.), kisebbik tesóm nem hajlandó dolgozni suli mellett Szeptemberben kezdem az egyetemet, sajna csak fizetösön, mert hiába a kiemelkedö teljesítmènyem, az új pontrendszer miatt nem elèg.
Már egy ève gyüjtögetek a tandîjra, de s diákmelós pènzemböl haza kell adnom 15 ezret, magam veszem a bètletet, fizetem a telefonszámlàm ès minden egyèb kiadásom, szóval eddig csak egy-másfèl fèlèvre sikerült fèlretennem. Ja, mint legutóbb említette, azt ehetem itthon, amit magam veszek...
Teljesen ki vagyok már idegileg :( Muszáj egyetemre mennem ès akarok is, de így szeptembtöl nem tudok annyit dolgozni, tehát pènzem se nagyon lesz - akkor miböl fizessem ezeket?
Külföld esèlytelen, mert a páromat mèg 2 èvig ideköti a suli+munka, èn pedig nem akarom feladni a kapcsolatunkat. Gondolkodtam rajta, de nem megy, csak miatta bírom mèg ezt az egèszet...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!