én sosem szólom le őket, kivéve, ha az apa tudta, akarata nélkül csak azért is, egyedül is bevállalta a gyereket... jó, igazából azokat sem szólom le, csak megérteni nem tudom.
Nyilván vannak esetek, mikor apuka munkanélküli, és nem, tud fizetni, és az élettársától várná el anyuka a pénzt.
De általában nem szokták leszólni őket, én legalábbis nem tapasztalom
2013. máj. 13. 12:17
2/13 anonim válasza:
Mert a gyik teli van tizenéves megmondóemberekkel, akik itt névtelenül oszthatnak ki másokat. Így élik ki a frusztrációjukat. Élettapasztalatuk semmi, de nagyon szeretik megmondani a frankót másoknak. (gondolom majd ezért is jól lepontoznak, mert magukra ismernek)
2013. máj. 13. 12:20
3/13 anonim válasza:
Hol vannak leszólva mert én nem hiszem, hogy annyi ilyen lenne.
Én egy kérdésnél olvastam, hogy leszólták anyukát ahol 2 gyerekre 120. ezer plusz apuka lakásában maradhatott teljesen ingyen és kevesellte. Na ő meg is érdemelte, hogy leszólják.
De ahol korrekt igények vannak és nem azzal jön, hogy válás után az apának kell fizetni a gyerek minden költségeit meg hasonlók ott nem szólnak le senkit.
2013. máj. 13. 12:23
4/13 anonim válasza:
hát, nincs leszólva, úgyhogy kissé éprtelmetlen a kérdésed. a való életben ezt természetesnek, veszik, ha nem él az apa a ygerekkel, akkor gyerektartást fizet alapesetben. itt mindig van 1-2 max 3 hozzászóló, aki szerint a gyerektartás "követelése" lehúzűs. na, erre a premberre jut vagy 15, aki felháborodottan visszaír és érvel a gyerektartás mellett. nagyon kevesen osztják ezt a véleméynt itt is, hát még "valójában".
2013. máj. 13. 12:27
5/13 anonim válasza:
Mert sokszor vannak direkt ilyen bicskanyitogató kérdések. Nem rég volt egy kérdés ahol anyuka még azt is felsorolta, hogy azért kell többet fizetnie gyerektartásért mert ő lemond a pasizási lehetőségről amikor a gyerekkel van. Na most amikor az anyuka a gyerekével töltött időért is pénzt kérne, az elég szánalmas. Annak minek gyerek.
2013. máj. 13. 12:34
6/13 anonim válasza:
igen előfordul...többször észrevettem én is...volt egy kérdés ahol anyuka megkérdezte miért elég 10-20000gyerektartás?keményen lekapták a tíz körméről ,hogy micsoda pénzéhes...
2013. máj. 13. 12:45
7/13 anonim válasza:
Van pár "krónikus válaszoló", akinek ez az öröme az életben.
2013. máj. 13. 13:33
8/13 anonim válasza:
"Na most amikor az anyuka a gyerekével töltött időért is pénzt kérne, az elég szánalmas. Annak minek gyerek."
azért az időért kéri, amit eredetileg az apának kellene a gyerekkel tölteni. elég nehéz gyerekkel párt találni, a randik idejére bébiszitter kell, stb, ha már apuka lelépett, akkor illene segítenie ebben.
2013. máj. 13. 14:59
9/13 anonim válasza:
"azért az időért kéri, amit eredetileg az apának kellene a gyerekkel tölteni. elég nehéz gyerekkel párt találni, a randik idejére bébiszitter kell, stb, ha már apuka lelépett, akkor illene segítenie ebben."
Nagyon sok apa vigyázna a gyerekére hétköznap is ha engednéd.
2013. máj. 13. 15:41
10/13 anonim válasza:
utolsó ....igen én is úgy gondolom ,ha apuka lelépett és éli világát akkor legalább anyagilag könnyítse meg a gyermeke életét ...ha már szeretetet képtelen adni...az én volt férjem nagyon tisztességes gyerektartást fizet,de ami a legfontosabb nagyon sokat foglalkozik a lányával...ember maradt ebben a helyzetben...
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!