Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hogyan fizessen a párom több gyerektartást? Vagy nekem kéne kipótolnom a pénzt?
Párom a fizetése 20%-t fizeti gyerektartásnak,ez 13-16 ezer ft,között mozog. A volt felesége emeltetni akarja az összeget fix.25 ezer ft-ra. Minimálbért kap a párom,keres jobban fizető helyet folyamatosan,de eddig semmi.
Fizeti gyerektartást,lakás hitel felét-a volt feleség nem akar és nem is tud lakáshasználatit fizetni,továbbá egy autó hitelt-erről a volt feleség teljesen lemondott,tehát az egészet a páromnak kell fizetnie. Ha egyedül kéne lennie albérletben,nem tudom miből fizetné,mert nem vmi sok pénze marad neki.
A volt feleség azt akarja hogy mivel közös kasszán vagyunk,én pótoljam ki a gyerektartást,ha nem teszem meg,akkor be fogja perelni a párom,és ugy gondolja minimum a 20 ezerre emelni tudja a gyt-t.
Én elhiszem hogy kevés a pénz amit fizet a párom,de kicsit lehetne megértőbb,hogy minimál bérből nem tud annyit adni. Párom mondta hogy ha lejár az autó hitel,még 2 év akkor beszéljenek ujra a gyerektartásról,de a volt feleség nem enged.
A feleség is dolgozik egyébként,és az ő új párja is velük lakik.
Ne pótold ki neked nem kötelességed a gyerekről gondoskodni.
Ti meg pereljétek lakáshasználatért, miért nézitek el neki, ha neki semmi sem elég?
"de kicsit lehetne megértőbb"
Aham, igen. Majd ha nem lesz az anyukának elég pénze, hogy etesse a gyerekeket, akkor majd ő is azt mondja a gyerekeknek, hogy "legyetek kicsit elnézőbbek, és ne egyetek annyit!".
Utolsó miért a férfi legyxen megértő, hogy nem fizet lakáshasználati díjat.
Mi lesz ha az apa azt mondja nem tudja tovább fizetni aztán viszi a gyerek feje fölül a lakást a bank az jobb lenne?
2/3. Az apukának nem kell megélnie? Vagy az anyuka pasasa nem szállhat bele a költségekbe, ha együtt laknak? Osszák be úgy a közös jövedelmüket, hogy jusson elég a gyerekre is.
Nem csak az apát kell minél jobban lehúzni!
Azért legalább megemlíthetné a pasid a pénzéhes dögnek, hogy ha ő követelőzik több pénz után ti is elkezdetek követelőzni azután ami egyébként járna. Ha elég meggyőzőek vagytok akkor marad minden ahogy most van.
Ha lejár a hitel akkor párom tulajdon része a gyerekére lesz iratva.
azt hiszem megpróbáljuk akkor kicsit megfenyegetni az exet...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!