Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Szülő-gyermek kapcsolat » Meddig van joga egy gyereknek...

Meddig van joga egy gyereknek a szüleinél lakni?

Figyelt kérdés
Főleg úgy, ha a gyereknek is van egy saját gyereke?
2013. júl. 26. 13:09
1 2
 11/18 anonim ***** válasza:
84%

Tudod, ez magyarország.Legtöbb család nem olyan szerencsés, hogy mindenkinek külön lakás jusson , albérlet sem jön be mindenkinek, ahhoz is pénz kell, munka meg sokszor nincs.Így sok helyen marad az együtt lakás és veszekedés.

De nem értem egyébként, mi ez az új divat, hogy mindenképp külön lakni?!Anno nagyszüleink, szüleink fiatal korában több generáció együtt tudott élni normálisan, érdekes módon.Nem voltak útban egymásnak.Meddig van joga?Ez nem jog kérdése.Bármeddig ott lakhat, amíg a szülő hagyja.Jó érzésű szülő a hülye gyerekét sem dobja ki a normálisnak még örül is, minél tovább otthon van.

2013. júl. 26. 13:35
 12/18 A kérdező kommentje:

köszi a válaszokat.

A szekrényemet nem tudom bezárni, de most fogom visszakapni a szobámat, szóval valószínűleg azt be tudom majd zárni(yn)

2013. júl. 26. 13:36
 13/18 anonim ***** válasza:
100%

Régen valóban együtt tudott élni több generáció is. Miért? Mert régebben még nem voltak ilyen szemtelen, lusta, semmirekellő, magukat kiszolgáltató, gyereküket meg nem nevelő naplopók, mint csóri kérdező nővére.

Régen meg voltak nevelve a gyerekek, hogy amikor felnőttek, se lettek f**zparasztok, és még a majdani saját gyerekeiket is kordában tudták tartani.

Na ezért.

2013. júl. 26. 13:45
 14/18 anonim ***** válasza:
82%

"Anno nagyszüleink, szüleink fiatal korában több generáció együtt tudott élni normálisan, érdekes módon.Nem voltak útban egymásnak"

Ezt meg te honnan tudod? Ha az elmondasaikbol, akkor tudod te is, hogy az ido sokmindent megszepit! Masreszt abban az idoben nem voltak az embernek olyan lehetosegei, mint ma. Nekem minden nagyszülom csaladja földmuvelesbol elt, együtt dolgoztak, ugyanazt a földet muveltek. Felesleges azt összehasonlitani, hogy mi volt 80 eve azzal, ami ma van, ok örültek, ha mindenkinek sajat cipoje volt, nemhogy lakas.

2013. júl. 26. 13:48
 15/18 anonim ***** válasza:
100%
Minden gyereknek addig van joga a szüleinél lakni, amíg a szülők engedik. Szóval ha a szüleid nem dobják ki, akkor maradhat. Ő is, a gyereke is.
2013. júl. 26. 14:01
 16/18 anonim ***** válasza:
100%

Hogy érted, hogy "meddig van joga"?

Azért mindent nem szabályoz a törvény, pl. ezt sem...

2013. júl. 26. 14:07
 17/18 anonim ***** válasza:
Én a helyedbeb pokollá tenném az életüket igazi szemét tini lennék aztàn ha ugatna megmondanàm, hogy ha nem tetszik akkor el lehet költözni....;)
2013. júl. 26. 14:26
 18/18 anonim ***** válasza:
100%

"még nekem mondja, hogy ha valami nem tetszik, el lehet költözni,"

És erre nem mondtad hogy neki is?

2013. júl. 26. 15:45
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!