Tinilányok! Adnátok tanácsot?
30as nő vagyok, páromnak vannak nagylányai. Előző házassága tönkrement, de a látszatot fenntartották, a lányok nemigen érzékeltek ebből semmit (semmi veszekedés vagy hasonló nem volt). Mi most együtt élünk, szeretnénk a nagylányokkal is - de ők hallani sem akarnak rólam.
Szerintetek hogyan segíthetném, hogy jól alakuljon velük a kapcsolatom?
Vagy hagyjam, majd ők közelednek, ha akarnak?
15 voltam, mikor anyámnak új párja lett. már jóval régebben elváltak apámmal, tehát nem az volt a bajom, h elvette a fickó az igazi apumat, hanem a jóember személyisége taszított. bár ha anyámnak megfelelt, nem szóltam bele.
amikor össze akartak költözni, akkor kézzel-lábbal tiltakoztam ellene, felsoroltam az érveimet, mondtam, h bárhova, de a pasival egy fedél alá soha.
szerencsére anyám ezt akceptálta, és csak azután költöztek össze, hogy leérettségiztem. onnantól már élhettem egyedül, nem kellett a felügyelet.
ne erőltesd a költözést, pláne ha az anyukájukkal jóban vannak, és semmi különösebb ok nem indokolná. akár még akkor is kimehetnek hozzátok ha továbbtanulnak. te is voltál tini, tudhatod, h ebben a korban a baráti kör a második család, hatalmas veszteségként élnék meg, ha hirtelen egy idegen országban kéne folytatni az életüket. amikor majd lezárul a gimis életszakasz, és nekik is mehetnékjük lesz, akkor már talán ők fogják kérni, h veletek élhessenek. előbb barátkozz össze velük, szokják meg, h te vagy az apjuk barátnője, utána léphet a következő szintre a kapcsolat.
Na , hogy alakult eddig a helyzet közöttetek ?
15L.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!