Kérlek adjatok tanácsot, hogy mit tegyek?
Figyelt kérdés
Előző házasságomból van egy 12 éves kislányom és a mostani férjemmel 7 éve vagyunk együtt. A kislányom kitalálta, hogy az édesapjához akar költözni. Az igazság az hogy szerintem a férjem az oka mert szokott csúnyán beszélni hiába szólok rá és soha nem dicséri meg a kislányomat semmiért, mindig csak a kritikáit mondja. Van közös gyerekünk is vele nem olyan. Mit tegyek? Költözzek el én is, hogy a kislányom velem maradjon? Mi a jó döntés ilyenkor? Segítsetek mert senkivel nem tudok beszélni erről.2013. jún. 29. 08:17
1/16 anonim válasza:
Mondd meg a férjednek, hogy vagy normálisan viselkedik a kislánnyal vagy mehet amerre lát. A nyomaték kedvéért pakold össze a cuccát. Nem is értem hogy vártál eddig, szegény kislány. Nehogy már elengedd a jelenlegi férjed miatt.
2/16 anonim válasza:
Úgy látom hogy a kislánynak jó oka van a költözésre, nem valami hiszti. Neked az elsőnek mindenképp a lányodnak kell lennie. Szerintem beszélgess el a férjeddel, hogy legyen normális, beszéljen szépen a gyerekkel, mert különben költözöl vele együtt. Ha nem használ a szép szó akkor költözzetek együtt a lányoddal.Ne hogy egy férfit válassz a gyermeked helyett.
3/16 anonim válasza:
én semmiképp nem gondolkodnék....első a gyermekem....főleg ebben az esetben amikor nyilvánvaló hogy a mostohaapa a hibás....ha nem teszel ellene teljesen jogos a kislányod részéről,hogy az édesapjához költözzön....joga van a szeretethez,az élhető gondoskodó környezethez....egy percig sem gondolkodnék ha a gyermekem a "tét"
4/16 anonim válasza:
Most tűnt fel 7 év utan, hogy nem megfelelően bánik a gyerekeddel? Lehet hogy jobb is lenne annak a kislánynak az apja mellett, ha ennyire figyelsz ra....
5/16 anonim válasza:
12 éves gyerekkel már meg lehet beszélni mi a gondja. Milyen a kapcsolatotok? Lekéne ülnötök a férjed nélkül őszintén beszélgetni.
6/16 anonim válasza:
A válaszadáshoz nem elég ez az információ. Milyen a kislányod ??? Nem-e hanyagolja a tanulást, hogy beszél veletek, nincs-e képben a fiúzási mánia, stb. Most nem rég egy ilyen 12 éves kislány tett tönkre, amúgy eddig jól működö családot. Mindenki a férfit szidta, még ahol laknak az utca beliek is azt mondták hogy türhetetlen ez a nagy szigor a gyerekkel szemben. Csak hogy a férfit el zavarta az anya és a lányát választotta. 2 hónapon belül a kislánya szinte mindenből bukásra állt, a foci pályán 3 fiúval volt egyszerre. És még dicsekedett vele fűnek fának. Éjszaka nem ment haza, mert éppen dugt.. valahol. A következtetés nem nehéz. A kislány erre pályázott és jól kihasználta anyja szeretetét. Most már szabad az út. A sarokig prostinak.
7/16 anonim válasza:
Nem bántásképpen írtam ezt le csak azt szeretném ha minden ész érvet átgondolnál ,mert egy egész család élete a tét. Ne csak a férjed oldalán keresd a hibát végy mindent számításba.
8/16 anonim válasza:
Beszélj a férjeddel! Nekem nagyon úgy tűnik, hogy nem akarja elfogadni a kislányodat, csak a közös gyereket, hiszen az az övé. Én ezzel úgy vagyok, hogyha valakinek a gyerekem nem kellene és nem lenne megfelelő apja, akkor biztos, hogy ott hagynám, sőt, gyereket se szülnék neki!
9/16 anonim válasza:
Pont ugyan ezt gondoltuk a családról, amit a 8-as leírt, mint kivülállóak, Én mindenfelől jó alaposan átrágnám a dolgot. Ez az anya is a gyermekét választotta, És a lány megköszönte egy pár pofonnal.
10/16 anonim válasza:
Ez nem kérdés. A gyereked az első, az uradat meg oszd ki rendesen, "ha kell a marha, kelljen a borja is"! Ha nem kell, vagyis kivételezik a közös gyereketekkel, a kislányt meg bántja, akkor igenis hagy ott a fenébe.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!