Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Szülő-gyermek kapcsolat » Kérlek adjatok tanácsot, hogy...

Kérlek adjatok tanácsot, hogy mit tegyek?

Figyelt kérdés
Előző házasságomból van egy 12 éves kislányom és a mostani férjemmel 7 éve vagyunk együtt. A kislányom kitalálta, hogy az édesapjához akar költözni. Az igazság az hogy szerintem a férjem az oka mert szokott csúnyán beszélni hiába szólok rá és soha nem dicséri meg a kislányomat semmiért, mindig csak a kritikáit mondja. Van közös gyerekünk is vele nem olyan. Mit tegyek? Költözzek el én is, hogy a kislányom velem maradjon? Mi a jó döntés ilyenkor? Segítsetek mert senkivel nem tudok beszélni erről.
2013. jún. 29. 08:17
1 2
 11/16 anonim ***** válasza:
58%
Szegyen az ilyen ferfi!.... ismerosok neveloapja is ilyen, es arra var h mikor koltozik mar el, már azt tervezi mit csinal a szobajabol ha már nem lesz ott....
2013. jún. 29. 10:07
 12/16 anonim ***** válasza:
66%

Kérdező, ez most komoly?

A férjecskéd csúnyán beszél a 12 éves kislányoddal, le sem tojja, egyfolytában szidalmazza, láthatóan negatívan megkülönbözteti a másik gyerekkel szemben... mióta megy ez??!!

Szomorú, hogy csak akkor tűnik ez fel, mikor a lányod már annyira nem bírja, hogy inkább elköltözne...

Szerette az elején a kislányt a párod? Legalább amíg meg nem született a közös gyerek? Mióta megy ez így?!

Itt az egyetlen helyes megoldás az, ha tisztázod a pároddal, hogy van 1 hete, hogy egyenrangúan kezelje a két gyereket, ha nem áll be változás akkor mehet amerre lát!Egy anyának a gyereke kell hogy a legfontosabb legyen...

A 71%-os válaszadó meg szégyellje magát, ekkora undorító hazugságot rég olvastam...a kérdező egyértelműen leírja, hogy a kislánnyal rosszul bánnak, te meg még rá fognád, hogy biztos egy kis k..rva... úristen, ilyen rosszindulatú embert, mint te!

2013. jún. 29. 11:19
 13/16 A kérdező kommentje:
Köszi a válaszokat. Szomorúan olvastam itt pár választ de mivel nem lehet itt regényt írni így nem tudtam leírni rendesen mi hogy van. Az biztos, hogy a gyerekemet szeretem és nem azért szültem, hogy eldobjam magamtól. Csakhogy az apukája mikor megszültem szarta le, most, hogy jól megy neki már igényt tart a gyerekre mert látja milyen édes és szép kislány. A férjemmel elbeszélgetek és mindent megteszek a gyerekeimért mert nekem mindegyik egyenlő, egyformán szeretem őket. Eddig is én egyedül foglalkoztam velük és eztán is fogok. Vidéken lakunk a volt férjem pedig pesten és pesten több lehetőség van tanulni is de ez még nem indok arra, hogy a gyerek oda menjen. A kislányom most azt látja, hogy ott mindent megkap és nem nevelik mert hétvégén nem lehet gyereket nevelni. De lesznek szürke hétköznapok amik már nem lesznek olyan csábítóak. Én arra nevelem őket, hogy nem kaphatnak meg mindent amit csak akarnak de úgy látszik ehhez kevés vagyok de megoldom és természetesen a lányom az első. Köszönöm minden kedves válaszolónak. Szép napot.
2013. jún. 29. 11:32
 14/16 anonim ***** válasza:
7%
Kedves 12-es. Ez nem hazugság. Csak leírtam hogy van ilyan is és mi közeli családdal így jártunk hogy a férfit majdnem meglincselték az utcán és közben a bíróságon kiderült ez az egész amit leírtam a 12 éves kislányról. És sajnos hétfőn is megy a férjem a bíróságra ugyan ebbe az ügybe. És nem rossz indulat. Nézzél már körbe. Csak itt a gyakorin. Hány 12-16 közötti lány ír a szex kérdéseknél. Egy anya meg képes rózsaszínű ködöt látni a gyerekével kapcsolatba, a háta mögé nem néz. Különben is nem kötelező követni a tanácsomat, Én csak leírtam egy esetet és odaírtam hogy nem rájuk gondoltam. Sőt úgy kezdtem a mondatot hogy kevés az információ amit leírt a kérdező. OKOSKA. Olvasd el amit ír az ember utána hurrogd le !!!!
2013. jún. 29. 12:48
 15/16 anonim ***** válasza:
12%
Amíg ez a nevelőapa figyelt a lányra néha szigorral, teljesen úgy viselkedett a kislány ahogy kell egy 12 évesnek. Tanult, szakkörökre járt, segített az Anyjának, játszott a testvéreivel stb. Amikor a nevelőapát eltávolították, nem győzték kerestetni a rendőrökkel, nem ment be az iskolába, nem törődött a síró Anyjával. Szóval igen is ha egy Anya nem képes kordába tartani a gyerekét, mert szerinte az már nem szeretet, az az Anya legalább fogadja el hogy a társa segíteni akar. Nem biztos hogy az élettárs rosszindulatú. Meg 3-4 éves nem tud olyan gondot csinálni mint egy 12 éves kamasz. Ezért nem is lehet a gondokat és az apai anyai fenyítést egy kalap alá venni.Az anya csak azt szűrte le hogy a másik gyerekkel szigorúbb, ami nem az övé. Ezt nem így kellene nézni. Lehet hogy az Ő kislánya szent, de akkor se lehet egy kalap alá venni a két gyerek rosszaságait, nevelését, kordábatartását. Azért egy 12 évesnek már jócskán vannak hülye húzásai. Azért vannak a szülők hogy a jó útra terelje őket ha kell.
2013. jún. 29. 13:15
 16/16 anonim ***** válasza:
A kérdező a nevelő apához való kapcsolatába bizonytalan, akkor most a köszönő levelébe miért az Édesapáról szól a fáma. A lánya azért akar elköltözni mert a nevelő apa ilyen. Na én erre a kérdésre próbáltam rá világítani.
2013. jún. 29. 13:24
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!