Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Szülő-gyermek kapcsolat » Hogyan mondjam el anyunak,...

Hogyan mondjam el anyunak, hogy vegre fogadja el, hogy biszex vagyok, es van baratom?

Figyelt kérdés
15 eves biszex srac vagyok. Anyu tudja, hogy bi vagyok, de nem fogadja el teljesen. Regebben pszichologushoz akart vinni emiatt, de mar nem akar. Lehet azt hiszi, hogy a biszexsegem atmeneti allapot volt, es ujra hetero vagyok? Ja es a baratomrol nem tud meg, de el kene mondjam, hogy benne talaltam meg mindent, ami nekem kell. Ezt hogy mondjam el?
2013. júl. 23. 12:41
1 2
 11/11 anonim ***** válasza:

Hagyj neki időt, ezt meg kell emészteni, egy anyának nagy csalódás, hogy olyan fiút nevelt fel akiben csalódott. Neki is nagy feladat és az egész családnak is. Olyan helyez elé állítottad, ami eddig nem volt, nem várhatod el, hogy fogadja el ripsz ropsz. A te szemedben ez természetes, de itt most nem rólad, hanem róla van szó. Neki kell beengednie az életébe olyan változást amitől talán életében minden anya rettegne, ha megtudná, hogy az én gyermekem MÁS. Miért bünteti őt az Isten, mit tett amiért őt igy kell szenvednie, mivel ennek az állapotnak, senki sem örül szerintem.

Forditsuk meg. Neked mi lenne elképzelhetetlen most az életedben, próbáld meg a másik ember fejével gondolkodni egy kicsit,ha tudsz.

15 évesen még a hetero sem tudja megmondani, hogy a másik az igazi, mivel ez nagyon ritka, hogy valakinek 15 évesen jön el az igazi. Természetesen van ilyen, mindig vannak kivételek. Most egyelőre pihentesd a témát vele, ne erőszakoskodj, próbáld meg évente, ezt a dolgot nem lehet erőszakkal lenyomni senki ember torkán, hogy tetszik nem tetszik nincs más.

2013. aug. 9. 07:34
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!