Hogyan mondjam el anyunak, hogy vegre fogadja el, hogy biszex vagyok, es van baratom?
Hagyj neki időt, ezt meg kell emészteni, egy anyának nagy csalódás, hogy olyan fiút nevelt fel akiben csalódott. Neki is nagy feladat és az egész családnak is. Olyan helyez elé állítottad, ami eddig nem volt, nem várhatod el, hogy fogadja el ripsz ropsz. A te szemedben ez természetes, de itt most nem rólad, hanem róla van szó. Neki kell beengednie az életébe olyan változást amitől talán életében minden anya rettegne, ha megtudná, hogy az én gyermekem MÁS. Miért bünteti őt az Isten, mit tett amiért őt igy kell szenvednie, mivel ennek az állapotnak, senki sem örül szerintem.
Forditsuk meg. Neked mi lenne elképzelhetetlen most az életedben, próbáld meg a másik ember fejével gondolkodni egy kicsit,ha tudsz.
15 évesen még a hetero sem tudja megmondani, hogy a másik az igazi, mivel ez nagyon ritka, hogy valakinek 15 évesen jön el az igazi. Természetesen van ilyen, mindig vannak kivételek. Most egyelőre pihentesd a témát vele, ne erőszakoskodj, próbáld meg évente, ezt a dolgot nem lehet erőszakkal lenyomni senki ember torkán, hogy tetszik nem tetszik nincs más.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!