Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Szülő-gyermek kapcsolat » Anyukám rendszeresen utazik...

Anyukám rendszeresen utazik el a pasijával Gáborral nyaralni. Pl. : Bali, New York, Olasz, Spanyol. Stb Engem összesen kétszer vittek. Kérdeztem mért nem visznek azt mondtá, hogy elrontom a nyaralást. Mit tegyek, hogy érezzék milyen rosszul esik?

Figyelt kérdés

2013. júl. 22. 14:43
1 2 3
 21/30 anonim ***** válasza:
53%

Szlovéniába meg Horvátországba? A te Gáborod kispályás :))

Én az eredeti Gábort akarom :))

2013. júl. 23. 03:16
 22/30 anonim válasza:
Ha a méhkirálynő nem ad mézet, rázd meg a kaptárt!
2013. júl. 23. 11:01
 23/30 anonim ***** válasza:
Szerintem valahol igaza van a kérdezőnek. A faszi tudhatta, hogy a nőjének van már gyereke, ezzel együtt vállalta a kapcsolatot, akkor ne tegyen úgy, mint ha gyermektelen lenne. Másfelől, kérdező, neked is kellene némi önvizsgálatot tartanod, nem lehet, hogy tényleg rontottál már el nyaralást? (Mennyire vagy jó kapcsolatban ezzel a Gáborral, nem érezteted-e vele, hogy nem kedveled, ilyesmi.)
2013. júl. 27. 01:53
 24/30 claidheamohmor válasza:
# 22 - a méhkirálynő nem ad mézet. Csak tolja kifelé magából az ilyen kis kérdezőket :)
2013. aug. 22. 18:19
 25/30 claidheamohmor válasza:
... aztán elviteti magát a herével nyaralni :)
2013. aug. 22. 18:20
 26/30 anonim ***** válasza:

A gyerekek mindig elrontanak mindent a felnottek eleteben, ezert nem visznek el Teged. Inkabb azon gondolkozz el, hogyan viselkedhetnel ugy, hogy ne legy teher a szamukra... Ugyanis feltetelezem, hogy jo okuk volt ilyet mondani.

Itt az ido egy kis onvizsgalatra!

2014. okt. 28. 21:24
 27/30 anonim ***** válasza:
36%
Igen elmehetnek ketten is, de az,hogy leszarja a gyerekét és a gyerek helyett a "pasija" az első, az már undorító! Igenis vigye el magával a gyerekét is! Tök mindegy hány éves a kérdező! Valószínűleg 20 év alatti!Egy szülő ilyet,hogy mondhat a gyerekének?? Felháborító, az ilyenekkel van tele az ország és akkor csodálkoznak ha a gyerek debil lesz felnőtt korára meg nem normális. Beszéld meg a hülye anyáddal már ne haragudj,hogy ezt mondom...Úgy látod,hogy a "pasi" befolyásolja a gyerek anya kapcsolatotokat és nem törődömül viselkedik. És mondd meg,hogy rosszul esett amit mondott és vond kérdőre,hogy miért ilyen sötét...Sajnálom,hogy ócsárolom anyukádat, de 10 percnél többet nem kínlódott veled a szülésnél ahogy látom...
2015. nov. 12. 17:32
 28/30 anonim ***** válasza:
64%
Kedves kommentelők megnéztem volna a pofátokat x évesen,hogyha az anyátok ilyet mondott volna. undorító férgek vagytok az ország szégyenei egyikőtöknek se szülessen gyereke,mert ahogy elnézem a többség olyan,mint amiket a hírekben látni,hogy becsomagolja a kisbabát egy törülközőbe azt bebassza a kukába. ti is pont ilyenek vagytok! szánalmas pondrók!
2015. nov. 12. 17:39
 29/30 anonim ***** válasza:
utolsó, tudsz te olvasni? Már legalább 2 éves kérdés....
2015. nov. 13. 09:20
 30/30 anonim ***** válasza:
Jó, de simán lehet, hogy kérdezőt azóta se vitte a Gábor nyaralni :D
2015. nov. 13. 18:58
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!