Anyukám rendszeresen utazik el a pasijával Gáborral nyaralni. Pl. : Bali, New York, Olasz, Spanyol. Stb Engem összesen kétszer vittek. Kérdeztem mért nem visznek azt mondtá, hogy elrontom a nyaralást. Mit tegyek, hogy érezzék milyen rosszul esik?
Figyelt kérdés
2013. júl. 22. 14:43
11/30 anonim válasza:
Ezt a Gábort én is megnézném magamnak. Face-en rajta van? :-DD
12/30 anonim válasza:
Sok pénzleső kis és nagy qrva.
13/30 anonim válasza:
12: És egy begyöpösödött, aki nem érti a tréfát és nincs humora.
14/30 anonim válasza:
Nekem remek humorom van, de ellőtték a poént nyolcan, és amikor a kilencedik is benyögi, arra kell gondolnom, hogy vagy buta vagy ribi.
15/30 anonim válasza:
Bárhova mennek, valószínűleg az idejük 50%-át az ágyban töltik és szexelnek. Ez idő alatt te mit csinálnál? Esetleg néznéd őket és tapsolnál nekik? Jobb neked otthon, hidd el.
19/30 anonim válasza:
ezek a Gáborok már csak ilyenek :) engem Szlovéniába és Horvátországba vitt eddig nyaralni, de lehet felvetem neki a távolabbi tájakat is :)
20/30 anonim válasza:
Miért, ha valaki anya lesz, akkor utána megszűnik nőnek lenni? Vagy mi van?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!