Ti mit tennétek, ha az anyukátok a pasijával gyereket szeretne? Nagyon rosszul esik de nyilván nem én döntök erről. Mit tegyek?
Ezért tuti be fognak szólni de én BELEHALNÉK. Jó azért nem szó szerint de nem bírnám sose szerettem volna kistestvért így is elég gond van a mostoha tesóimmal. (bár ők nagyobbak)
14/L
Szeretni szeretni fog ugyanúgy, de készülj fel, hogy bizony nem fog téged körülugrálni, ha majd lesz gyereke az álompasijától, lesz egy cuki-muki hujjdeédesidehugyozok kisbaba, majd ő lesz a mindene, meg a pasija. Te már le leszel sz...rva, mert te olyasvalakitől vagy, akit ő már nem szeret, ráadásul már nagy vagy, nem fogod annyira érdekelni meg lekötni. Tapasztalatból mondom :)
Nem akarlak a saját hülyeségemre biztatni, de ha esetleg lesz gyereke, akkor ne segíts neki... Ott van a pasija, meg majd ő segít :) Ha meg ez nehéz neki, és segítség kell, akkor meg nem kell gyereket vállalni...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!