Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Szülő-gyermek kapcsolat » Ti mit tennétek, ha az anyukát...

Ti mit tennétek, ha az anyukátok a pasijával gyereket szeretne? Nagyon rosszul esik de nyilván nem én döntök erről. Mit tegyek?

Figyelt kérdés

2013. júl. 21. 18:00
1 2 3
 21/22 anonim válasza:

Ezért tuti be fognak szólni de én BELEHALNÉK. Jó azért nem szó szerint de nem bírnám sose szerettem volna kistestvért így is elég gond van a mostoha tesóimmal. (bár ők nagyobbak)

14/L

2013. aug. 13. 17:02
 22/22 anonim ***** válasza:

Szeretni szeretni fog ugyanúgy, de készülj fel, hogy bizony nem fog téged körülugrálni, ha majd lesz gyereke az álompasijától, lesz egy cuki-muki hujjdeédesidehugyozok kisbaba, majd ő lesz a mindene, meg a pasija. Te már le leszel sz...rva, mert te olyasvalakitől vagy, akit ő már nem szeret, ráadásul már nagy vagy, nem fogod annyira érdekelni meg lekötni. Tapasztalatból mondom :)

Nem akarlak a saját hülyeségemre biztatni, de ha esetleg lesz gyereke, akkor ne segíts neki... Ott van a pasija, meg majd ő segít :) Ha meg ez nehéz neki, és segítség kell, akkor meg nem kell gyereket vállalni...

2013. aug. 13. 17:40
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!