Húgom le akar feküdni a "pasijával" mit tegyek?
Húgom 13 éves a "pasija" meg 14. Elvileg annyira szeretik egymást, hogy már össze akarnak házasodni stb. (elmebeteg gyerek "szerelem") onnan tudom, hogy húgom tőlem kért óvszert. (O.O) Mit tegyek?
16/F
Mondd el a húgodnak, hogy a fiúját le fogják csukni, mert bűncselekményt követ el, 14 alatt erőszaknak számít jogilag, hiába egyezik bele, mert gyerek még.
Talán a szüleimet is belevonnám, inkább minthogy hülyeséget csináljon...
A múltkori eset:
http://www.gyakorikerdesek.hu/csaladi-kapcsolatok__testveri-..
Nem vigasz, de legalább a védekezésre gondoltak.
Amúgy szerintem szólj anyudnak, hogy beszélgessen el vele a szexről.
Ezt akkor lekésted, ha 1 hét múlva van a szüli napja.
Nem tudsz sok mindent tenni, csak beszélgetni, de valószínűleg nem lesz hatásos.
Jó a rosszban, hogy legalább annyi eszük van, hogy gumit kért.
Adj neki, mert ha nem adsz, az nem fogja őket visszatartani, és csak rosszabb lehet a helyzet, ha netán teherbe esik.
Nagyon korai még...A férjem unokahuga is ilyenidösen vesztette el a szüzességét.Azóta már jó pár fiún túl van.. :(
Sajnos ha leakarnak feküdni egymással úgy is megteszik.Arra nagyon vigyázzon ne hogy terhes legyen.Ami ugye elöjátéknál is elöfordulhat....
Javaslom én is anyud bevonását,hogy beszélgessen kicsit a húgoddal.Ne lecsesszék,mert azzal mindent elront.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!