Húgom le akar feküdni a "pasijával" mit tegyek?
Húgom 13 éves a "pasija" meg 14. Elvileg annyira szeretik egymást, hogy már össze akarnak házasodni stb. (elmebeteg gyerek "szerelem") onnan tudom, hogy húgom tőlem kért óvszert. (O.O) Mit tegyek?
16/F
Milyen a kapcsolat a húgoddal?
Talán,ha őszintén tudnál vele beszélgetni a dolgokról,elmondani mindent,a szájába rágni,elvégre fiatal vagy te is "kamasznyelven" lehet még jobban meg is értené.
De azt tanácsolom avasd be legalább anyukátokat!
Valamelyik ujjadat meg kell harapni.
Ha felnyomod anyukádnál, akkor az lesz az eredmény, hogy ezután nem fog neked se elmondani semmit.
Ha nem mondod el, akkor az lesz, ha kiderül, hogy bezzeg te végig tudtad...
Megakadályozni úgy lehet, ha az ágylábhoz kötitek kb. Különben megoldják.
Valahogy jobb belátásra kéne téríteni, de egy idióta 13-14 évest hogy?
Elbeszélgethetsz a gyerekkel, de az is olyan, hogy max. nem szólnak neked semmit, szóval nem garancia...
Nézd kérdező, ha mindketten betöltötték a 14-et, azon túl, hogy elmondanám a véleményemet, hogy szerintem ez miért korai vagy elsietett, a világon semmit sem csinálnék, ugyanis joguk van hozzá, és nyilván te is roppantul utálnád, ha a húgod kezdene keresztbe szervezni a te életedbe... a véleményedet, az érveidet azt mond el nyugodtan, akár mindkettőjüknek.
(egyébként ne ítélj, hogy ne ítéltess, most nem "bibliásan", hanem általánosan... ismertem egy csajszit anno az őskőkorban, aki saját elmondása szerint 13 évesen szexuális életet élt, és 14 évesen ő volt a "Postinor (esemény utáni tabletta anno) ellátó" a környéken, engem is segített ki... régi szép idők, boldog 70-es évek:)...szép családdal, magas rangú rendőrtisztként ment nyugdíjba nemrég... szóval nem lehet azt mondani, hogy pusztán ettől "elkallódott" volna)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!