Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Szülő-gyermek kapcsolat » Ti mit tennétek, ha az anyukát...

Ti mit tennétek, ha az anyukátok a pasijával gyereket szeretne? Nagyon rosszul esik de nyilván nem én döntök erről. Mit tegyek?

Figyelt kérdés

2013. júl. 21. 18:00
1 2 3
 11/22 anonim ***** válasza:
83%
Kár, hogy nem írod a nemed, korod.
2013. júl. 21. 18:28
 12/22 anonim válasza:
87%

Nekem is picit rosszul esne, de csak azert, mert nem az en apukam lenne az o apukaja. De attol eltekintve nincs mit tenned! Esetleg beszeljetek meg a dolgot. De ha anyukam annyira akarna akkor megprobalnam elfogadni a donteset es orulnek egy kistesonak. Ez vegul is az o dontese, ugyhogy sajnos nem nagyon tudod lebeszelni rola!:(

De akarhogy is dont neked tamogatnod kell, mert az anyukad!:)

Udv!:)

2013. júl. 21. 18:28
 13/22 anonim ***** válasza:
95%

Semmit ne tegyél.

Miért esik rosszul, hogy testvéred lesz?

2013. júl. 21. 18:36
 14/22 anonim ***** válasza:
98%

17 éves voltam amikor anyám elém állt hogy a nevelőapámmal közösen gyereket várnak. Amíg a húgom nem született meg, nem igazán foglalkoztam vele. Oké, nőtt a hasa, voltak "dolgai", "hisztik" de elvoltunk. A húgom lassan 2 éves, és imádom! Még akkor is ha állandóan a nyakamban liheg, mindig az én szobámban akar lenni, és esténként engem követel, hogy meséljek neki..

Én végül is örülök a kis törpillának..

19/F

2013. júl. 21. 18:37
 15/22 anonim ***** válasza:
90%

Menj el anyukáddal babaruhát vásárolni.

Csak ennyit tehetsz vagy segíthetsz gyerekszobát festeni.

Ha minden rendben van köztük és anyagilag is megengedhetik a picit akkor nincs mit és nincs miért tenni bármit is.

Én legalább is csak akkor kezdenék babaellenes kampányba, ha arra nyomós okom lenne.

2013. júl. 21. 18:43
 16/22 anonim ***** válasza:
59%
Tuti, hogy nagyon rossz, úgy érzed nem vagy nekik elég. Ez nem így van! Képzeld magad a helyébe! Örülj inkább annak, hogy lesz kis tesód és édesanyád boldog :)
2013. júl. 21. 19:29
 17/22 anonim ***** válasza:
Semmit nem tudsz tenni, ezen ne is rágódj, próbáld meg elfogadni. Ha szeretnék és fel tudják nevelni, joguk van gyereket vállalni. Nekem is van így testvérem, és eleinte nagyon nem akartam, de ma már nagyon örülök, hogy van, mert imádom őt nagyon.
2013. júl. 21. 20:14
 18/22 anonim ***** válasza:

Első körben a 14-es válaszolónak elismerésem, kevés húginak adódik meg egy normális báty, tapasztalat. :)

23 éves vagyok, anyukám már 50, így meglehetősen meglepett lennék ha közölné, hogy na akkor még egy. Pláne, hogy pont a múltkor beszélgettünk ilyen témákról és el is mondta, hogy neki már nem lenne energiája egy pici gyerekhez non-stop, egy unoka azért más. :)

Mindenesetre, ha valami miatt meggondolná magát és mégis, akkor furán néznék, de támogatnám és segíteném mindenben. Mivel én még távolinak érzem a sajátot, örülnék neki hogy babázhatok, ha időm engedi. :) (önző vagyok tudom)

A lényeg, hogyha ő így dönt, annak biztos oka van és mivel szeretem, ha ő örülne, akkor eszem ágában sem lenne nem vele örülni! :)

2013. júl. 21. 20:14
 19/22 anonim ***** válasza:

Nm tehetsz semmit! Ez az ő döntésük! Inkább örülj, hogy lesz egy kistesód és majd vigyázhatsz rá stb.

Bár én érdekesen néznék anyura ha előállna ilyennel. Közel a 60 hoz :) De ilyen eshetőség nem áll fent.

Hány éves vagy?

2013. júl. 22. 07:59
 20/22 A kérdező kommentje:
13 éves vagyok. Úgy érzem valóban, hogy nem vagyok nekik elég. Utálnám ha születne egy kistestvérem így is alig foglalkoznak velem
2013. júl. 22. 14:38
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!