Ti mit tennétek, ha az anyukátok a pasijával gyereket szeretne? Nagyon rosszul esik de nyilván nem én döntök erről. Mit tegyek?
Nekem is picit rosszul esne, de csak azert, mert nem az en apukam lenne az o apukaja. De attol eltekintve nincs mit tenned! Esetleg beszeljetek meg a dolgot. De ha anyukam annyira akarna akkor megprobalnam elfogadni a donteset es orulnek egy kistesonak. Ez vegul is az o dontese, ugyhogy sajnos nem nagyon tudod lebeszelni rola!:(
De akarhogy is dont neked tamogatnod kell, mert az anyukad!:)
Udv!:)
Semmit ne tegyél.
Miért esik rosszul, hogy testvéred lesz?
17 éves voltam amikor anyám elém állt hogy a nevelőapámmal közösen gyereket várnak. Amíg a húgom nem született meg, nem igazán foglalkoztam vele. Oké, nőtt a hasa, voltak "dolgai", "hisztik" de elvoltunk. A húgom lassan 2 éves, és imádom! Még akkor is ha állandóan a nyakamban liheg, mindig az én szobámban akar lenni, és esténként engem követel, hogy meséljek neki..
Én végül is örülök a kis törpillának..
19/F
Menj el anyukáddal babaruhát vásárolni.
Csak ennyit tehetsz vagy segíthetsz gyerekszobát festeni.
Ha minden rendben van köztük és anyagilag is megengedhetik a picit akkor nincs mit és nincs miért tenni bármit is.
Én legalább is csak akkor kezdenék babaellenes kampányba, ha arra nyomós okom lenne.
Első körben a 14-es válaszolónak elismerésem, kevés húginak adódik meg egy normális báty, tapasztalat. :)
23 éves vagyok, anyukám már 50, így meglehetősen meglepett lennék ha közölné, hogy na akkor még egy. Pláne, hogy pont a múltkor beszélgettünk ilyen témákról és el is mondta, hogy neki már nem lenne energiája egy pici gyerekhez non-stop, egy unoka azért más. :)
Mindenesetre, ha valami miatt meggondolná magát és mégis, akkor furán néznék, de támogatnám és segíteném mindenben. Mivel én még távolinak érzem a sajátot, örülnék neki hogy babázhatok, ha időm engedi. :) (önző vagyok tudom)
A lényeg, hogyha ő így dönt, annak biztos oka van és mivel szeretem, ha ő örülne, akkor eszem ágában sem lenne nem vele örülni! :)
Nm tehetsz semmit! Ez az ő döntésük! Inkább örülj, hogy lesz egy kistesód és majd vigyázhatsz rá stb.
Bár én érdekesen néznék anyura ha előállna ilyennel. Közel a 60 hoz :) De ilyen eshetőség nem áll fent.
Hány éves vagy?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!