Tinik, titeket zavarna, ha az anyukátok a szobátokban lenne?
Az én anyám mostanában azt csinálja, hogy amíg nem vagyok itthon, folyton az én szobámban van. Hétvégén egész nap itt volt állítólag.
Titeket zavarna?
A kérdező vagyok:
Régen sem tutujgatott, nem is állunk közel egymáshoz. Biztos, nem arról van szó, amit te leírtál.
A nappaliban van tv, de ott alszik mindig apa, látni sem akarja kb, ezért jön fel a szobámba tv-zni.
De nem hiszem el, hogy nem tud ott tv-zni, miért kell ehhez az én szobámba bejönnie.. Nagyon jó, aztán meg ki tudja hogy turkál-e a cuccaimban vagy ilyesmi...
Na meg most ez fog menni, amíg el nem költözök?
Ráadásul hétvégén meg egész nap a húgom szobájában volt, a barátommal össze sem tudtunk bújni, mert papírvékonyak a falak, anya meg ugyebár ott volt a mellettünk lévő szobában...
Hát engem meg nagyon zavar az, hogy az én ágyamban fekve tv-zik, az én szobámban... Az az ágy az enyém, és nekem nagyon intim dolog..
Meg hát a hétvégi dolog is nagyon zavar..
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!