Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Szülő-gyermek kapcsolat » A saját anyám ellopta a...

A saját anyám ellopta a fényképezőgépemet, mit tegyek?

Figyelt kérdés
Tegnap este elmentem itthonról a barátomnál aludtam. Pont a kezembe is volt a gép, tisztán emlékszem rá, hogy a szokásos helyén a polcomon volt. Reggel hazajöttem, szükségem lett volna rá, és nem volt a helyén. Megkérdeztem anyámékat, hogy nem-e látták, aztmondták nem. Később volt alkalmam kikutatni a szekrényeiket, mert gondoltam hogy anyám keze van benne, és megtaláltam a ruhái között eldugva... Szó nélkül visszavettem a gépet. Nem szóltam semmit, de most nem tudom mit tegyek. Anyámnak nem ez az első ilyen húzása, régebben a tünedezett el pénz a pénztárcámból, és mindig azt gondoltam, hogy én vagyok a hülye, míg egyszer a fürdőből visszajövet a szobámba rajtakaptam, hogy a pénztárcámban turkál. Legszívesebben szétverném a fejét... Elköltözni sem tudok itthonról még 2 és fél évig, mert az anyagi helyzetem nem engedi meg addig. Mi a fenét csinálhatnék? Nem akarok együtt élni vele!!!!!!!!! Se ő, se a nevelőapám nem dolgoznak. Ti mit tennétek? Zárat szereltessek a szobám ajtajára? Teljesen kész vagyok :(
2013. júl. 21. 12:46
1 2 3
 21/21 anonim ***** válasza:
0%
Kedvesem, ez szörnyű. Valóban, menj be az apeh-hoz, hogy fejezzék be ezt a baromságot, vagy dugd el mostohafaterod óvszerét, hogyha szeretkezni kívánnak, akkor pl anyád szedjen tablettákat, ami mint tudjuk nem mindig hat kellőképpen, akkor 9 hónapig kell még bírnod, utána megszületik a gyerek, ha muterodék nem tudják eltartani, mert ez az ő felelőséggük, akkor elveszik tőlük, akkor anyádnak megjön az esze, munkába áll, ha egy cseppnyi értelem is van benne, márpedig biztos van, különben te már halott lennél, akkor tud majd dolgozni, habár le van százalékolva(apropó, a járulék?), 4 vagy 6 órában sem tud? Te meg költözhetsz valami kedves ismerőshöz, baráthoz,barátnőhöz, amíg letelik ez a két év, és akkor már em is éltek egy háztartásban muteroddal, akkor Go Apeh, az ismerősödnek, meg ha saját lakása van, akkor csak valszeg be kell segíteni, járkálj zseblámpával, hogy ne növeld a villanyszámlát :DDD És ilyenek.. Nézd, mindenre van megoldás :)
2013. júl. 28. 11:49
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!