Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Szülő-gyermek kapcsolat » Miért nem akarják kitisztíttat...

Miért nem akarják kitisztíttatni a klímát?

Figyelt kérdés

Kb 10 éve van meg a klíma, egyszer sem volt tisztítva. Nagyon büdös levegő jön belőle, de ha meg nem kapcsolom be, megdöglök itt a tetőtéren.

Amikor felhozom a témát, hogy talán illene kitisztíttatni, akkor azt mondják, hogy így hülyeség, úgy hülyeség. Hiába mondom, hogy ez veszélyes, és komoly betegségeim lehetnek tőle, akkor se csináltatják meg.

Arról se lehet szó, hogy drága lenne, mert 4000 ft, és hát elég jól állunk anyagilag..

Ja és van, hogy hisztinek nevezik ezt az egészet, csak mert a lenti klímából nem jön büdös levegő, de nem jönnek fel az emeletre, hogy érezzék, itt milyen büdös van..

2013. júl. 19. 15:43
1 2
 11/17 anonim ***** válasza:
ha a belső egységet sikerül kitisztítani, akkor már előbbre van a jelenlegi helyzetnél, egy ilyen tisztító hab ára ca. 2000 Ft. Nincs egy felnőtt ismerősöd aki meg tudná csinálni?
2013. júl. 19. 15:55
 12/17 anonim ***** válasza:
A gyógyszereidre költött összegek majd többe fognak kerülni a drága szüleidnek. Az egyik leggyakoribb gombás fertőzés az a tüdő aspergillosis (kannapenész)
2013. júl. 19. 16:00
 13/17 anonim ***** válasza:
Nincs egy forint zsebpénzed se? Kérj akkor mondjuk arra, hogy elmész pizzázani a haverjaiddal. Gondolom ilyenkor adnak 2-3 ezret, mert ennyiből jönne ki. Szobafogságban meg csak nem vagy. Ennyiből bőven ki tudod tisztíttatni. Veszel egy spray-t és belefújod, vagy megkérsz egy ismerőst, aki mondjuk már csinált ilyet. Ne legyél már életképtelen. Ha kell a klíma, csináld meg. Senki nem kötelez arra, hogy bekapcsold. Itt is van klíma minden szobában, és előfordul, hogy a szüleim elfelejtik tavasszal a tisztítást, ilyenkor én szólok, vagy nem is nekik szólok, csak kihívom a szakembert és kifizetem, utána pedig szólok a szüleimnek, hogy megcsináltattam a klímát, és majd valamikor adják már vissza az árát. Ilyenkor örülnek, hogy egy gondot levettem a vállukról, a pénzt meg visszakapom. Ennyi. Ha ők nem fizetik ki, intézd el zsebpénzből, vagy ne használd. Nem tudok okosabbat mondani. Hülye embert nem lehet meggyőzni - élő példák erre a szüleid.
2013. júl. 19. 18:00
 14/17 A kérdező kommentje:
Soha nem kapok pénzt
2013. júl. 19. 18:13
 15/17 anonim ***** válasza:
Akkor így jártál. Nem tudok mást mondani. Borogasd magad hideg vizes ronggyal, és ne klímázz.
2013. júl. 19. 20:49
 16/17 A kérdező kommentje:
Utána olvastam annak a gombának, amit 1-2 válasszal feljebb írt valaki, és vannak olyan tüneteim.. Inproduktív köhögés, köhögés-rohamok, dyspnoe ..
2013. júl. 19. 21:06
 17/17 anonim ***** válasza:
Szerintem nem is akarod.. Írni tudsz. Értelmes vagy. Akkor kérjél a névnapodra 4000 Ft-ot és csináltasd meg. Minden kommentedben azt erősíted, hogy TE NEM TUDSZ CSINÁLNI SEMMIT. Mert nem is akarsz. Akkor ne kapcsold be. Ennyi.
2013. júl. 20. 00:10
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!