Miért nem akarják kitisztíttatni a klímát?
Kb 10 éve van meg a klíma, egyszer sem volt tisztítva. Nagyon büdös levegő jön belőle, de ha meg nem kapcsolom be, megdöglök itt a tetőtéren.
Amikor felhozom a témát, hogy talán illene kitisztíttatni, akkor azt mondják, hogy így hülyeség, úgy hülyeség. Hiába mondom, hogy ez veszélyes, és komoly betegségeim lehetnek tőle, akkor se csináltatják meg.
Arról se lehet szó, hogy drága lenne, mert 4000 ft, és hát elég jól állunk anyagilag..
Ja és van, hogy hisztinek nevezik ezt az egészet, csak mert a lenti klímából nem jön büdös levegő, de nem jönnek fel az emeletre, hogy érezzék, itt milyen büdös van..
Komolyan csak a legszükségesebb alkalmakkor kapcsolom be, de sajnos én nagyon nehezen tűröm a meleget, minden bajom van.
Azzal szoktak érvelni, hogy tisztítás után pár napig nem lehet használni, kb 3 hete nem is kapcsoltam be, mondtam, hogy na itt az alkalom, még egy ideig nem lesz olyn meleg, hogy kelljen. Akkor is ment a halogatás, aztán semmi sincs belőle.
Csak az a baj, hogy a kültéri egységen is áll a kosz, amennyire láttam. Na meg szétszedni sem merem.
Kihívnám, ha lenne pénzem.
Nézd, buta embereket nem lehet észérvekkel meggyőzni.
És az igényteleneket sem.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!