Apám hajthatatlan mit tegyek? Szerintetek igaza van?
Szerintem ne köldsd el a pénzedet ami még meg sincsen.
Várd meg míg össze jön a pénz és akkor akarj új telefont.
A probléma, hogy az új telefonod is valami gagyí lesz és megint ott fogsz tartani, hogy 1 év után már nem tudod semmire sem használni. Vagy gyüjtsél sok sok pénzt amiböl egy szuper jó telefont tudsz venni, vagy vegyed meg a legegyszerübb net nélküli telefont (ezeknek az új ára 10.000Ft alatt van), és ezzel tudsz telefonálni.
Gondolom egy full extrás okostelefon kell ami tud mindent.
Nem tudom hány éves vagy gondolom 16 év körüli vagy alatti, és nem értem hogy minek neked mondjuk egy okos telefon.
Oké hogy ez a menő meg mindent tud, nem azzal van a baj csak ezekre vigyázni is kell ám, nem tudom milyet néztél ki de 90% ban mernék fogadni erre hogy egy olcsóbb fajta okos telefont.
Apukádnak igaza van mert úgysem használnád ki, otthon gondolom van számítógéped internettel meg mindennel együtt, suliba úgysem használhatod a telefont netezésre, ha a barátaiddal vagy akkor meg minek netezni rajta. Szerintem igaza van apukádnak.
Én már 2-3 éve megtehettem volna hogy veszek magamnak egy olyan telefont ami már majdnem ugyanazt tudta mint a mai okostelefonok wifi minden volt benne, de nem vettem mert tudtam meg mondták is hogy úgysem tudnám kihasználni.
Most 2 hónapja vettem egy okostelefont mert a régi totál káros lett, javíthatatlanul tönkrement. És én sem tudom teljesen kihasználni, pedig én munkám miatt minden nap 8-9 órát vezetek, a pihenő időmben mindig netezek megnézek valamit, végül is ezért vettem mert gyorsabban tudok tájékozódni így a hírekről hogy mi van az utakon, de itthon például alig ha kihasználom. Mert itt a laptopom ezen eltudok netezgetni. Amikor szabin vagyok akkor úgysem az lesz az első hogy a neten lógjak. Nyaralni meg nem azért megyek hogy ott is netezhessek orrba szájba, akkor a telefont csak azért viszem hogy ha gond van eltudjanak érni.
Szerintem úgysem kell az neked.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!