Szerintetek igaza van az anyának? Mi lenne a jó a gyereknek?
A gyerek védekezés mellett fogant, a nő nem akarta, de a férfi a csillagot leígérte az égről és végül a nő megtartotta.
A gyerek most 3 éves, a szülők szakítottak. A nő szerint a gyereket a férfinak kéne nevelnie innentől, hiszen ő akarta.
Mit gondoltok?
A gyereknek az lenne jó, ha mindketten szeretnék és törődnének vele (attól függetlenül, hogy külön élnek), de ha ez nem lehetséges, akkor legalább az egyik...
Nem tudom, hogy a férfi hogy áll hozzá, de az olyan ember, aki a gyerekét csak úgy odaadná, az egész biztosan nem szereti azt. Szóval lehet, hogy tényleg jobb dolga lenne az apánál.
Szegény kisgyerek, nem irigylem :(
Remélem, hogy az anya csak haragjában mondott ilyet, és nem gondolta komolyan. BÁr ez még viccnek is rossz lenne.
Ha a teherbe esett nőket, akik a férfi tiltakozása ellenére megtartják a babát megszólják, hogy akkor az lenne a tisztességes ha egyedül tartanák el és a férfitől nem kérnének gyerektartást, akkor ezen az alapon mondhatjuk is, hogy ezt a gyereket nevelje és tartsa el az apuci.
Mondjuk más kérdés, hogy én nem tudnám elhagyni azt a gyereket, akit 9 hónapig kihordtam és 3 évig neveltem.
De egy ilyen esetben apuci ne húzza a száját, hogy ,ár van új nő, mégsem kell a gyerek.
Ja, és az új barátnő helyében nagyon nagyon komolyan elgondolkoznék azon, hogy akarnék-e egy ilyen emberrel lenni, aki csak úgy dobja el a megunt kölköt, mint egy felesleges kiskutyát az alomból...
Én amondó vagyok, attól hogy nem apuka neveli a gyereket még az Ő gyereke és az új nő már így vagy úgy, de gyerekestől kapja a pasit ha tetszik, ha nem.
Mélységesen sajnálom ezt a gyereket, hogy senkinek nem kell! Én ezt sosem tudtam volna megtenni a saját gyerekemmel, de előre bocsátom, hogy mi jó viszonyban váltunk apukával, szeretném is fenntartani ezt a jó viszonyt, de ha valamivel ki lehetett volna hozni belőlem a sárkányt és azt, hogy a gatyáját is lepereljem róla és lehetetlen gyerektartásokat követeljek, az pont egy ilyen helyzet lett volna... Ha szép, ha nem ez van.
Hál' istennek mi a válás ellenére mindketten imádjuk a lányunkat, megegyeztünk a közös javakról és gyerektartást sem kértem igazából, megbeszéltük ki mit fizet és pont. Ha én lemondok a lányomról, ő két kézzel kapott volna érte, mondhatott volna az új nő amit akar és én mérhetetlenül boldog vagyok, hogy a mi lányunk sosem fog olyan helyzetbe kerülni, mint ez a szerencsétlen kisgyerek, aki az ég világon SEMMIRŐL nem tehet!!!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!