Mért nem tudok 16 éves lányomnak parancsolni?
Figyelt kérdés
A 15 éves lányomnak körülbelül 2-3 éve elzüllött az élete.Egyre rosszabb társaságokba keveredett bele.Egyre többször mentem érte a rendőrségre.A drog az ital és a cigaretta mindennapossá vált számára.Szó szerint kutyába se vesz akármit mondok neki mindig az ellenkezőjét csinálja.Az apja 4 éve külföldön él nem volt egy fényes gyerekkora azt bevallom.De egyszerűen kezelhetetlen lett. Pszichologus-családgondozó-n már tul vagyunk eredménytelen.Legutóbbi húzása az volt hogy felszökött Pestre mert az ugy nevezett bandájából felköltözött oda egy srác aki elismerem tényleg nagyon sokat jelentett neki (nem szerelem meg ilyenek) hanem ugy bántak egymással mint a testvérek bár a srác múltja miatt elitéltem ezt a barátságot.De a lányom nem vette figyelembe hogy mit gondolok róla ugyanugy eggyüt járkáltak mindenhova. Tegnapelőtt leszökött ittholról felült a 6.05vonatra és elment hozzá pestre majd 02.00kor ért haza a kedves gyerekem a rendőrséget is lrtesitettem de elkell telnie a 24 órának.Egyszerüen nem tudok vele mit kezdeni nem ismer határokat és nem fél senkitől...Mit tegyek?2013. júl. 17. 23:21
11/11 anonim válasza:
Hát ezt rendesen elb.ßtátok... Mostmár majdnem,hogy késő. Én azt csinálnám,hogy egy-két hónapra kiköltöznék egy vidéki falusi kisházba a pusztára, vagy a vidéki rokonokhoz.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!