Tanácsokat szeretnék?
Figyelt kérdés
15 éves lány vagyok. Egyből a lényegre térek, nem jól raktam el egy pulóvert a szekrénybe és ezért anya 6 órakkor fel keltett hogy majd meg tanulom hogy kell. de már lassan 2 hónapja nyári szünet van és egyszer sem aludtam addig ameddig szeretnék mert mindig ki talált valamit, most zokniba aludtam és azért azt mondta hogy holnap is korán kelek ezért. Persze ez nekem rosszul esett és sítam is. Ezelőttökön ugy szájon vagott hogy ömlött a vér a számból. Mit tudnék csinálni? Köszönöm.2013. júl. 17. 07:37
1/10 anonim válasza:
Most ne haragudj, de anyádnak nincsen valami agybaja??? Mond meg neki, hogy vagy leáll, vagy segítséget kérsz valakitől, mert terrorban tart. Amúgy miért ütött meg? Te mit tettél?
2/10 anonim válasza:
Információ hiányt érzek. Hánykor is kellett felkelned? Mit is kell pontosan csinálnod? Előre megkért valamire? Miért vágott szájon egészen pontosan (ezt a részt nem tudom elfogadni anyukád részéről, de az indokra azért kíváncsi lennék)? Nem látom át a dolgot, felszínes történetek alapján nem adok tanácsot, számtalanszor kiderült, hogy nem mérvadó, ha csak az egyik felet "hallgatja" meg az ember. SZóval mesélj még egy kicsit!
3/10 anonim válasza:
Ennyi infóból nehéz tanácsot adni. Ha nem vagy hibás a dolgokban, akkor bizony anyukád egy idegbeteg... Csak azért kell korán kelned, mert zokniban aludtál??? De miért? :O Meg azért, mert egy pulcsit rosszul tettél be a szekrénybe?? Nekem ez nagyon durva és ha engem így szájon vágott volna az anyám, főleg, ha a semmiért, úgy visszaadtam volna neki, mint a szél!
4/10 anonim válasza:
Meg van a véleményem, de inkább nem írom le... nekem is szigorú szüleim voltak, de sosem kaptam akkorát, hogy vérezzek. Apukád mit szól ehhez?
5/10 A kérdező kommentje:
Apa ő semmit nem is tudja, mert anya teljesen máshogy adja le a napot.
2013. júl. 17. 15:09
6/10 anonim válasza:
Keress egy pszichológust, amelyik házhoz megy, és kezeltesd anyádat, mert ez így nem normális.
De annyit még elárulhatnál, hogy anyud megkért valamire, amit nem csináltál meg rendesen (pl. takarítás, mosogatás), és emiatt vágott szájba, vagy mi az oka?
7/10 A kérdező kommentje:
meg állandóan káromkodik , és olyanokat mondd ami persze szarul esik és egyből sírok "hülye gyerek , szerencsétlen , nem normális , semmire nem vagyok jó" ezeket szokta mondani. és persze ha nem tetszik neki valami akkor szájjon vág.
2013. júl. 19. 08:32
8/10 anonim válasza:
szerintem itt az anyukáddal van a baj. a saját gyerekére hogy mondhatja h "hülye gyerek, nem normális semmirekellő"??? az ilyet ugy le kéne cs*szni!! itt nem veled van a baj. nem lehet hogy anyukád stresszes mert van valami a munkahelyén, vagy akármi?
9/10 A kérdező kommentje:
anya nem dolgozik szóval ott nem lehet baj.
2013. aug. 12. 07:56
10/10 anonim válasza:
Nem válaszoltál a kérdésekre, valószínű, hogy veled van a baj.
+ Örülj, hogy megnevel, örülnék, ha ilyen anyám lenne.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!