Mit tegyek hogy ne bukjak le?
Figyelt kérdés
Barátomhoz megyek, 10ig lennék ott kb de nem alszok ott hanem buliba megyek utána, anya a buliról tud de a barátomról nem, mit mondjak hova megyek már el délután 4-5kor, hogy tutira ne bukjak le?(ha pl. aztmondom barátnőmhöz megyek, és ha felhívna vagy valami? vagy épp arra jár, amerre a barátnőm lakik? mert van rá esély)2013. júl. 16. 16:17
1/17 anonim 

válasza:

Talán az igazat? :) Ha a buliba elenged, csak nem lesz gondja azzal sem, hogy barátod van. Bár jó volna tudni, mennyi idős vagy. Szülőként ugyanis a 16 éves lányomat átengedném a barátjához, a 13 évest meg valószínűleg még nem.
3/17 A kérdező kommentje:
14 vagyok, barátom 16, nem ezzel van a baj, csak most el vagyunk tiltva egymástól egy rövid ideig :(
2013. júl. 16. 16:26
4/17 A kérdező kommentje:
hiába barátnő, simán le lehet bukni, felhív, kéri őt a telefonhoz? vagy arra jár és benéz-lehív odaadni valamit..sokat jár arra:( ha lebukok mit mondjak hol vagyok?
2013. júl. 16. 16:27
5/17 anonim 

válasza:

Hát, ha kifejezetten tilt, akkor szerintem ne menj most hozzá. Tudom, fontos most neked a barátod, de ha lebuksz, anyukád bizalmát nagyon-nagyon hosszú időre elveszíted.
Gondolom, a buliban úgyis együtt lesztek majd, valahogy csak kibírjátok a délutánt addig egymás nélkül. Ha látja anyukád, hogy betartod a szabályokat, biztosan megenyhül előbb-utóbb...
6/17 anonim 

válasza:

Ha el vagy tiltva, akkor inkább ne menj oda, örülj neki, hogy a buliba elengednek.
7/17 A kérdező kommentje:
najó:D nem jön a buliba, és lényeg az hogy nem tiltva vagyunk, csak mondta hogy szeretné ha egy kis időt külön töltenénk mert szerinte túl sokat vagyunk együtt. de inkább segítsetek:D mennyi esély van rá hogy rájön? jaaaj valaki:D
2013. júl. 16. 16:32
8/17 anonim 

válasza:

Tapasztalat, hogy aki hazudik, az mindig lebukik, valahogy mindig kiserül az igazság, nem éri meg anyukáda becsapni. Bírd ki ezt a délutánt a barátod nélkül és örülj a bulinak, sokan még oda sem engedik el a lányukat ennyi idő korukban.
9/17 anonim 

válasza:

Barátod miért nem megy a buliba, ha ott együtt lehetnétek?
Amúgy újra csak azt tudom mondani, ne akard átverni anyukádat! Ráadásul a fentiekből az jön ki, hogy elég nagy az esélye a lebukásnak, és ha elveszted a bizalmát, az lesz a legkisebb bajod, hogy egy délutánt külön kell töltened a barátodtól...
10/17 A kérdező kommentje:
teljesen más társasághoz megyek, sőt neki is van programja. tudom hogy fő az őszinteség, de hetek óta nem láttam,és tökéletes alkalom lenne
2013. júl. 16. 16:41
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!