Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Szülő-gyermek kapcsolat » Hogy mondhat egy anya ilyet?

Hogy mondhat egy anya ilyet?

Figyelt kérdés

9 hónapja elköltöztem otthonról a páromhoz (3 éve vagyunk együtt) mert az anyám egész életemben kihasznált és sosem volt neki elég jó amit csinálok.Teljesen depressziós voltam,apám alkoholista stb stb... 172cm magas vagyok és 125 kiló.Sajnos túlsúlyos vagyok mert hormonális betegségem van.

Anyám folyamatosan engem csesztet hogy fogyjak le,mert nem fogom bírni a gyakorlatokat a suliba és hogy nehogy több egészségügyi problémám legyen.Ezzel nem lenne baj ha hagyna érvényesülni.A páromat ma felhívta anyám a hátam mögött hogy vegyen rá a fogyókúrára úgy hogy ne vegyen nekem kaját és hogy este ne is főzzünk ne egyek semmit mert reggel lesz finom vacsora.Azt is mondta neki hogy ne is adjon pénzt nekem hogy semmit ne tudjak venni.Rá akarta venni arra is hogy hazudjon és ne mondja el hogy ő kérte erre.Hogy mondhat ilyet egy anya? Nem képes felfogni hogy én azért költöztem el hogy a saját életemet éljem boldogan végre és ne az ő mókuskerekében rohangáljak....

2013. júl. 15. 23:31
1 2 3 4 5
 31/46 anonim ***** válasza:
52%

Felszínesek vagytok!

Az igazi normális emberek elfogadják a másik embert olyannak amilyen!

Nem a ti dolgotok hogy a kérdező hogy érzi jól magát!

Na és ha emiatt hal meg akkor mi van?Egyszer így is úgy is meghal mindenki!

Rohadtul bunkók is vagytok mert a bálnázás helyett lehetett volna normálisan is fogalmazni. Se ggfejek!

Csűrhék vagytok,ez nem segítség amit csináltok!!!

2013. júl. 16. 10:57
 32/46 anonim ***** válasza:
74%

Nyilván úgy mond ilyeneket amiért TE el is költöztél tőle. TE tudod, hiszen TE ismered, és valamiért eleged lett belőle. Na, hát ezért.

Amúgy én meghallgatnám a másik oldalt is ilyen esetben, mert rengeteg az "utálom anyámat mert csak" tipusú ember. Az esetek egy részében piszlicsáré marhaságok miatt van konfliktus, de lesz belőle "kihasznál" meg "sosem szeretett", csak azért mert két ember képtelen beszélni egymással, vagy nem érti meg egymást.

2013. júl. 16. 11:26
 33/46 anonim ***** válasza:
37%

Én azt vettem észre, hogy manapság 100 elhízott emberből 95 azzal takarózik, hogy ő beteg és azért kövér.

De mondjátok már meg, ha tényleg keveset vagy normál adagot eszik az illető, akkor a szervezet MIBŐL képes több 10 kg zsírt elraktározni???

2013. júl. 16. 13:28
 34/46 anonim ***** válasza:
54%

*Catalina*

Elmész a boltba,megveszed a fehér kenyeret,megveszed a tésztát,és ennyi bőven elég is!Aztán erre jön a többi dolog amit a boltban veszel,minden tele van tartósítószerrel,cukorral meg miegymással.Ha édesítőszerezel az sem egészséges szerintem,de legalább nem cukrozik az ember.Szóval nem kell többet enned hogy fel szedj többletet mert megesszük ezeket a mesterséges xarokat.

És viszont tényleg vannak olyanok akik nem tehetnek róla,most felesleges sorolni az indokokat.A lényeg az hogy ha neked ez nem tetszik akkor ne nézz oda!Mindenki foglakozzon saját magával,mert senki sem hibátlan!

2013. júl. 16. 13:33
 35/46 anonim ***** válasza:
33%

Tőlem aztán mindenki lehet 200 kg is, engem nem izgat. Csak az zavar, hogy azt mondják, hogy alig esznek. Ez egyszerűen nem igaz!

Ha keveset eszel, a szervezet nem tud több kg zsírt elraktározni.

2013. júl. 16. 13:36
 36/46 anonim ***** válasza:
57%

Látom Te ezzel még mindig nem vagy tisztában,ha keveset eszel és olyan dolgokat akkor simán van mit elraktározni,mellesleg aki panelban nő fel és nem jár sehová ott elég a kevés kaja is hogy felszedj pár kilót.

Nos azok akik vékonyak azok erről a dologról mindig is könnyebben beszélnek,mert ők nem szenvednek ilyen problémákkal és ezért nagy szájkaratésok!Én tudom hogy milyen fogyózni,tudom milyen az mikor reggeltől estig szabadnap nélkül milyen melózni,tudom mi a kemény fizikai meló,tudom milyen az mikor leállsz a cigivel(megsúgom a cigit könnyebb letenni mint hogy csak zöldségeket meg húst eszel).

Meg már aki esetleg kiskorától dagi annak lehet hogy a szülei nem tudtak egészséges táplálkozást mutatni.Vannak akik valami miatt picit összeszedik magukat.A nők a terhesség után nehezen tudnak lefogyni vagy egyáltalán nem tudnak lefogyni.Ebben a mai világban most ilyen életmódot folytatunk amiben könnyű elhízni.Amúgy nem értem hogy honnan veszed ezt hogy az összes nagyobb ezzel a hormonálissal jön.Akiket Én ismerek egyik sem jött még ezzel elő!

2013. júl. 16. 14:07
 37/46 anonim ***** válasza:
56%
Hogy lehetnek az emberek ennyire undorítóak? KÖNYÖRGÖM! Ő is ember!!! Nem kellene ítélkezni felette,veletek is előfordulhatna hormonális probléma! Megnéznézel titeket egyenként,akik negítav válasszal rukkoltak elő,hogy ti hogy néztek ki?! ;) Biztos akad köztetek csúnya is és kövér is! Meg mi az,hogy ölje meg magát,ha ilyen? Ölje meg magát az,aki ezt mondta!! Semmi keresni valója ilyennek a világon,akiben ennyi empátia sincs!
2013. júl. 16. 14:59
 38/46 anonim ***** válasza:
59%
Egyébként meg ha 125 kg-t nem lehet hormonális betegséggel összeszedni,akkor a többi felesleget saját maga szedte fel. Gondolom az Ő szervezete nem úgy raktározza el a NORMÁL ADAG ételt,mint másoka.. vannak a hízékony és a nehezen hízó emberek! FOGJÁTOK MÁR FEL EZT!
2013. júl. 16. 15:01
 39/46 anonim ***** válasza:
42%

32-es!

Már ne is haragudj, de az az undorító ahogy te fogalmazol és kifejezed magad. Nem is értem, hogy milyen alapon fikázol itt másokat?! Mindenkit egy kalap alá veszel, ez súlyos általánosítás.

Valaki írta, hogy nem mindegy, hogy 5 vagy 120 kiló súlyfelesleg van. Igaza van, nagyon nem mindegy!!!

Ez a "fogadd el magad olyannak amilyen vagy" sokszor nagyon egészségtelen hozzáállás. Egy fiatal nő ne fogadja már el, hogy 125 kiló, ne is biztassátok szegény kérdezőt erre!!! Fogadja el magát 5-10 kiló felesleggel, az sokkal reálisabb. Nem kellene itt egyik oldalnak sem túlzásba esni.

Továbbra is várom a kérdező válaszát, hogy milyen módszereket próbált, mióta túlsúlyos, és az étkezési szokásaira is kíváncsi lennék.

28-as

2013. júl. 16. 16:38
 40/46 anonim ***** válasza:
42%

Azért undorító a megfogalmazásom ,mert itt elég sokan ezt érdemlik!

Miért akar mindenki megváltoztatni a másikat?Emberek vagyunk,és változatosak!Ha ezt nem bírod elviselni akkor ne nézz oda bmeg!

Az ő teste,ő tudja hogy mit csinál vele,és az ő dolga hogy hogyan éli tovább az életét!

Szerintem tisztában van a kérdező a súlyával,ha akar érte tenni hogy kevesebb legyen,úgyis tenni fog érte.Azok meg akik nem tudnak normális kommenteket írni azok egytől egyik csak szájhuszárok,valami kis senkiházik akik a való életben hozzám jönnének és beszólnának valamit annak a következményét tuti megjegyeznék!

A kérdezőnek nem arra van szüksége hogy itt bálnázzátok ti parasztok!Lehet ezeket normálisan is írni ,de ti nem tudjátok mert a csürhébe tartoztok és csak ennyi jön ki belőletek!Nézzetek mélyen magatokba!Senki nem tökéletes!

2013. júl. 16. 17:32
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!