Hogy mondhat egy anya ilyet a gyerekéről?
Most megy a tvben egy műsor. Apró szépségek, vagy mi, és kisgyerekeket versenyeztetnek. Már erről is megvan a véleményem, de mindegy.
Az előbb mutattak egy anyát, kettő tündéri kétpetéjű ikerkislánnyal és az anya így nyilatkozott:
Xnek fantasztikus személyisége van, egy kis csodagyerek, Y pedig...(és itt kuss.)hát ő olyan semmi.
Tehát van 1 értékes, csodás gyerekem és van 1 semmirekellő.
És emellé meg nevet. A szöveget nem pontosan idéztem, de abszolút ilyen nyersen, gusztustalan módon, ilyen szavakat használva nyilatkozott.
Hogy lehet ilyet mondani??? Tényleg két annyira gyönyörű, és aranyos kislányról van szó. Mindkettő aktív, stb. Bár ha nem így lenne, akkor is..
Szerintem ez olyan felháborító.
Igazából ez kicsit költői kérdés, de ezt most muszáj volt kiírnom, mert nagyon felbosszantott.
Nem szoktam nézni. A cukrászos verseny volt előtte és amíg teregettem addig még nem kapcsoltam tovább. :)
Egyébként tudom, hogy rengeteg műsor erre megy ki, és biztos megrendezik, de szerintem ez így is nagyon undorító.
Ebben a műsorban már épp elég sz*r van, de hogy még ezt ennyire fokoznák? Na mindegy. :)
Felháborító valóban. Az ilyennek könnyen lett a gyerek, nem szenvedett a szülésnél, rosszabb mint egy állat az anya, mert még a róka is sír, ha megölik a kölykét.
Ennek meg kb. majd szülök másikat, ha meghal stílusa van.
Nem érték a gyereke, az élete sem az akár.
A műsorban az az undorító, hogy kövér, izzadt, elhanyagolt anyukák kínozzák a gyerekeket, hogy szépségversenyt nyerjenek.
Hát igen, ez a másik. Ilyenkor egyértelműen látszik, hogy a gyerekükön keresztül szeretnék megélni az álmaikat.
Mert még ha az anyuka is szépségversenyekre járt régen, akkor végülis érthető, hogy ő miért hordja a gyerekét. Máskérdés, hogy a kicsi valójában szeretné e ezt, vagy sem, de ott még megértem ezt az egészet.
De azért ha egy túlsúlyos anyuka cipeli ilyenre a gyerekét.. Kicsit képmutató.
Egyébként pedig mi a baj azzal, hogy őszinte?! Azzal semmi baj, ha valaki őszinte...na de nem egy ilyen kérdésben.
Nekem például soha meg sem fordulna a fejemben egy ilyen mondat. Nekem a gyermekem egy kincs. Igen, néha ügyetlenkedik, meg nem túl koncentrált, de ettől még egy kincs és nem gondolom, hogy egy semmilyen személyiség nélküli értéktelen semmirekellő. De ha mégis eszembe jutna bármi negatígv, akkor is mélységesen szégyellném magam, hogy hogy lehet ilyen, hogy gondolhatok ilyet, és nem mondom ki büszkén, nevetve.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!