Miért érzem ezt? (lent)

Figyelt kérdés

Ha az apám meghalna, akkor sokkal nyugodtabb lennék és nem kell már annyira félnem. 10 éves koromig vert, nem lehet neki nemet mondani mert akkor begorombul és elkezd ordítozni. Sokszor olyan munkát megcsináltat velem, ami sok figyelmet és odafigyelést igényel. Mivel nehéz a felfogásom és sokszor értetlenkedek, sokszor ordibál. Szabályosan menekülők tőle, ha csak a hangját és a köhécselését meghallom a lépcsőházban amikor jön haza én már rosszul vagyok. Milyen jogom van vele szemben? Muszáj őt tűrnöm? Ha egyszer meghal egy könnyet sem fogok ejteni érte inkább megkönnyebbülnék.

Sajnálom, ha valakit felbosszantottam, de én ezt érzem.

Apám mivel jobb, ennek ellenère sokan szeretik.

Másokkal szemben meghunyászkodik, csak velem ilyen kíméletlen.

Sokszor emlegette, "az a gyerek két évvel fiatalabb mint te és már önállóan dolgozik mint te. Te semmire nem vagy jó."

2013. júl. 15. 16:29
 1/3 anonim ***** válasza:
100%
Fiú vagy a leválás időszakában. Ideje önállósodni. Ő megtette a kötelességét, vert eleget, tehát megnevelt rendesen, az élettől már nem érnek készületlenül a pofonok. Mivel , mint írod nehéz a felfogásod ezért mondom még egyszer: Költözz el hazulról, mindkettőtök érdekében. És légy jól!
2013. júl. 15. 16:42
 2/3 anonim ***** válasza:

Apukám szülei alkoholisták voltak. Egyáltalán nem volt jó gyerekkoruk. A nagybátyám a mamám miatt lett öngyilkos.

2 éve a papám kórházba került, az alkohol miatt. 1 évig apu szenvedett miatta, itthon is ment folyton a veszekedés. Itthon akarta volna ápolni, de anyu nm egyezett bele. Folyton megkaptuk, hogy nekünk fogalmunk sincs arról, hogy ő mit érez, nem tudjuk, milyen volt így felnőni.

1 éve eltemettük a papám. Apu csak akkor sírt egy picit.

Azóta sokkal nyugodtabb, egyáltalán nem feszült.

Apu még akkor is szerette őket, amikor konkrétan tönkretették a tesója és az ő életét. Ők voltak a szülei.

15/L

2013. júl. 15. 16:45
 3/3 anonim ***** válasza:

Teljesen megértelek! Azt hiszem én is ezt érezném és te sem tehetsz róla, hogy ezt érzed, szóval ne vádold magad mert nem veled van a baj. És ahogyan megértettem apádnak túl nagyok az elvárásai és persze senki nem tökélates és senki sem ért mindenhez. Amúgy ez már zsarolás és én úgy tudom, hogy a törvény védi az ilyesmit főleg ha még kiskorú vagy.

Megkérdezhetném a nemed és a korod, persze csak a ha nincs ellene kifogásod.

Sok sikert és kitartást!!!

2013. júl. 15. 17:49

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!