Ma negyed orat kestem otthonrol es egy het buntetest kaptam mikor nyari szunet van. Amugy fel10kor le kell fekudnom ludni kulonben balheznak. Nem nezhetek tvt meg semmi. Ha elengednek maximum 6-ig vagy legritkabban fel7. Velemeny? 15/L
Negyed óra egy szülőnek az örökkévalóság.
Minden megfordul a fejében, minden rossz.
Gáz? Lehet. Ne késs többet. A bizalmat nagyon könnyű elveszíteni. Ha már pontosan haza érkezel, lehet, tovább engednek el.
Én negyed óra késésért akkora pofont kaptam,hogy a kapu téglaoszlopa megremegett.Nekem is 7-re kellett otthon lenni,de balesett miatt késett a busz.
Akkor nagyon rosszul esett,Ma már telefon is van,hogy szól,hogy késel.
Tanuld meg,hogy a szülő mindig arra kíváncsi,hogy kivel mész,hol vagy,és mikor jössz.És ha 7-re kell menned,akkor 7 előtt 10 perccel otthon lehetsz,de utána 1-gyel nem.
Hidd el,hogy a hasznodra válik,csak kell még hozzá 20 év,hogy megértsd.
Ezt nem úgy hívják,hogy gáz,hanem úgy hogy odafigyelés,szeretet és kötelességtudatra nevelés.
Túl fogod élni..
Engem 15 évesen még 5 perc késésért is eltiltottak a csavargástól. És igen, engem is kb eddig engedtek el hazulról..és lám teljes értékű ember vagyok. :D
Csináld végig ezt a büntetés hetet, aztán pedig kezdj el kompromisszumokat kötni a szüleiddel..idő előrehaladtával és aztán látva, hogy nyugodtan elengedhetnek tovább is, nem lesz gond(pl:nem iszod magad le és nem úgy mész haza), majd engedni fognak.:)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!