A férjem 17 óráig dolgozott, hazafelé negyed óra az út autóval, telefonon nem tudom elérni, felhívjam a szüleit?
Figyelt kérdés
Sajnos nincsen mindig térerő a telefonján.
Nem szólt haza,nem említette,hogy megy valahová munka után.
Házisárkány vagyok ha felhívom a szüleit,hogy ott van e esetleg náluk ,mert nem szólt haza és nem is lehet elérni ?
2012. jún. 29. 20:15
1/30 anonim válasza:
Attól függ, hogy azért hívod őket, mert le akarod b*szni, vagy azért mert aggódsz.
Én biztos telefonálgatni kezdenék, ha nem jellemző ez rá. Mert aggódnék.
2/30 anonim válasza:
Nem hiszem el hogy ezt itt kell megkérdezni ...
3/30 anonim válasza:
Én felhívnám, nem vagy az csak aggódsz. Nem elszámolnia kell, csak szóljon h tudd hol van..
4/30 anonim válasza:
Nyugodtan felhívhatod mondván hogy csak aggódsz miatta és szeretnél megnyugodni.
6/30 anonim válasza:
Nem vagy házisárkány egyik esetben sem...
8/30 anonim válasza:
Remélem felhívtad és nincs semmi gond és azóta már épségben hazaért!
A helyedben már 6 óra körül hívtam volna,mert aggódós típus vagyok.Főleg nagyon féltem a szeretteimet!
9/30 anonim válasza:
Szerintem hívd fel,nem vesztesz vele semmit,de ha mégis hazaért volna akkor írd ám meg nekünk!.:)
10/30 anonim válasza:
Úristen...történt valami?Azért nem írsz?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!