A férjem 17 óráig dolgozott, hazafelé negyed óra az út autóval, telefonon nem tudom elérni, felhívjam a szüleit?
Figyelt kérdés
Sajnos nincsen mindig térerő a telefonján.
Nem szólt haza,nem említette,hogy megy valahová munka után.
Házisárkány vagyok ha felhívom a szüleit,hogy ott van e esetleg náluk ,mert nem szólt haza és nem is lehet elérni ?
2012. jún. 29. 20:15
22/30 anonim válasza:
Már bocs,de a kérdező fejében szerintem nem a szerető kérdés fordult meg, hanem a baleset eshetősége. Ha pedig valakinek nem ez volt az első gondolata,ott valami baj van.
27/30 A kérdező kommentje:
Sziasztok!
Nem,nincs baj ,rossz pénz nem vész el. :-)
Igaz sokat késett,de aztán kiderült,hogy az apukájánál volt,mert probléma volt az autónkkal és együtt csinálták meg.
2012. jún. 30. 09:12
28/30 anonim válasza:
Hála Istennek,hogy épségben hazaért!:)Bár nem a mi férjünk,de aggódtunk érte,mert mindnyájan tudjuk milyen az amikor késik egy szerettünk és olyankor a legrosszabb balesetes,"mi történhetett vele" gondolatok járnak a fejünkben.
30/30 anonim válasza:
Ez most olyan volt, mint egy jó krimi: a 3. oldal aljáig végig azon izgultam, vajon épségben előkerül-e a férj :)
de én is örülök, hogy nem volt semmi baj.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!