A férjem 17 óráig dolgozott, hazafelé negyed óra az út autóval, telefonon nem tudom elérni, felhívjam a szüleit?
Figyelt kérdés
Sajnos nincsen mindig térerő a telefonján.
Nem szólt haza,nem említette,hogy megy valahová munka után.
Házisárkány vagyok ha felhívom a szüleit,hogy ott van e esetleg náluk ,mert nem szólt haza és nem is lehet elérni ?
2012. jún. 29. 20:15
11/30 anonim válasza:
Én már 18órakor hívtam volna...reméljük nincs baj.
23N
12/30 anonim válasza:
Én is már negyedkor hívtam volna, remélem nincs semmi baj! Majd írj, ha hazaért a párod :)
16/30 anonim válasza:
Remélem nincs semmi gond!
Igen, én is hívnám. Nem azért, mert azt gondolom, szeretője van. Ennyire csak nem hülye, hogy akkor arra nem talál ki "alibit" időben és gyanúba keveredik. De történhet bármi.
17/30 anonim válasza:
emberek! a párom 17kor végzett volna hivatalosan, ehelyett most lépett be az ajtón, mert elhúzódott a munka (informatikus, volt vmi balhé a rendszerrel, és helyre kellett állítani).
igen, házisárkány az, aki cseszeget egy felnőtt embert. bizonyára oka van rá, h késik.
18/30 anonim válasza:
Abban mi a házisárkánykodás, hogy haza kellene érnie negyed hatra, de negyed kilenckor még nincs otthon, és a felsége aggódik érte? Szerintem az nem normális, hogy nem aggódsz a szerettedért, amikor 6 órán keresztül nincs semmi jel róla, meg az sem, hogy a párod nem hív fel, hogy túlórázik...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!