Mindenképpen különleges nevet szeretnék adni majd a babámnak. A Balogh vezetéknévhez ezek közzül melyik illik?
Fiú:
Roderik, Krisztofer, Brendon, Raul, Rodrigó, Rudolf, Rikárdó, Larion
Lány:
Száva, Nadin, Aisa, Fernanda, Liána, Mirian, Bitia, Rubina.
Ne bánd, hogy feltetted a kérdést. Itt, névtelenül elmondja mindenki a véleményét, amit ismerősök nem tesznek, legfeljebb a hátad mögött kibeszélnek. Meg szegény gyereket is. Csak gondolkozz el a válaszokon. Neked tetszik. Rendben. Izlések eltérőek. De a sok véleményt azért megfontolnám.........
Kérdésedre válaszolva: Lapozgasd még a naptárt. Nem szép neveket találtál ki. Vannak szebbek. Bocsi.
adok pá tippet hátha kedvet kapsz:
Paupa Odett
Piroska Mirandola Tímea
Jakab Rozalinda Kamilla
Mága Dzsennifer
Hegedűs Andor Rikárdó
Lólé Béla
Horváth Iringó Lilien
Rostán Ronáldó Levente
Puzsoma Krisztofer
Váradi Renátó
Vargyas Ákos Erhard
Mága Leó
Túró Melodi Brenda
Lajkó Maja
Terenyei Valentin Márk
Mága Kevin
Rafael Dzsenifer Tifani
Fátyol Evelin Tifani
Kiss Dzsesszika
Fehér Ronáldó
Hankusz Titanilla
Suki Jázmin Kármen
Puzsoma Gyula Krisztófer
Tóth Aladin Fábió
Tulipán Amanda
Raffael Alex Renátó
Németh Timóteus
Szia! Nem olvastam még végig a válaszokat, de úgyis tudom, hogy nagy részük ki van akadva és arról szól, hogy mekkora gyökér vagy és nem a te neved lesz, hanem a gyerekedé, szóval kit érdekel, hogy neked tetszik-e meg biztos azért akarsz ilyen neveket adni a gyerekednek, hogy különleges legyen, és a te magad valószínűleg szürke kis egérke vagy, aki a gyereke nevével akar kitűnni a tömegből.
Csak azért tudom ezeket, mert nagyjából én is megkaptam őket.... :) De nem nagyon érdekelt... véleményt kértél, igen. És jöttek is a korlátolt emberkék...
A válaszom egyébként:
A fiú nevek közül nekem a Brendon és a Larion tetszik. A Rudolf nagyon előkelő hangzású, az is tetszik. :) A vezetéknévvel kicsit furcsa mindegyik, de a Rudolf talán illik hozzá. A többi sajnos nem... :/
A lány nevek közül a Fernanda nem tetszik csak és a Bitia egy kicsit furcsa, de semmi gond nincs vele.
A vezetéknévhez a Nadin és a Liána megy a legjobban.
Remélem segítettem. :)
Hát én már egyszer azt válaszoltam,hogy Balogh a vezetéknevem nekem is,de nem örülnék ilyen hülye neveknek!Lány vagyok és Kittinek hívnak.Azt hiszem,hogy ez úgy ahogy,normális név,de én nem szeretem ezt sem,de ehhez a vezetéknévhez tökéletes.Legalább minden naplóban első vagy második,netán harmadik helyet kaptam.:)
17/L-most nem azér',de szerintem a gyerek érdekeit kellene nézned.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!