Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Szülő-gyermek kapcsolat » Mindenképpen különleges nevet...

Mindenképpen különleges nevet szeretnék adni majd a babámnak. A Balogh vezetéknévhez ezek közzül melyik illik?

Figyelt kérdés

Fiú:

Roderik, Krisztofer, Brendon, Raul, Rodrigó, Rudolf, Rikárdó, Larion

Lány:

Száva, Nadin, Aisa, Fernanda, Liána, Mirian, Bitia, Rubina.

2013. júl. 13. 11:20
1 2 3 4 5 6 7
 61/70 anonim ***** válasza:
84%
Lehet különleges nevet, persze, de ezek nem különlegesek, hanem nevetségesek.
2013. júl. 13. 15:53
 62/70 anonim ***** válasza:
69%

Ne bánd, hogy feltetted a kérdést. Itt, névtelenül elmondja mindenki a véleményét, amit ismerősök nem tesznek, legfeljebb a hátad mögött kibeszélnek. Meg szegény gyereket is. Csak gondolkozz el a válaszokon. Neked tetszik. Rendben. Izlések eltérőek. De a sok véleményt azért megfontolnám.........

Kérdésedre válaszolva: Lapozgasd még a naptárt. Nem szép neveket találtál ki. Vannak szebbek. Bocsi.

2013. júl. 13. 16:15
 63/70 anonim ***** válasza:
63%

adok pá tippet hátha kedvet kapsz:

Paupa Odett

Piroska Mirandola Tímea

Jakab Rozalinda Kamilla

Mága Dzsennifer

Hegedűs Andor Rikárdó

Lólé Béla

Horváth Iringó Lilien

Rostán Ronáldó Levente

Puzsoma Krisztofer

Váradi Renátó

Vargyas Ákos Erhard

Mága Leó

Túró Melodi Brenda

Lajkó Maja

Terenyei Valentin Márk

Mága Kevin

Rafael Dzsenifer Tifani

Fátyol Evelin Tifani

Kiss Dzsesszika

Fehér Ronáldó

Hankusz Titanilla

Suki Jázmin Kármen

Puzsoma Gyula Krisztófer

Tóth Aladin Fábió

Tulipán Amanda

Raffael Alex Renátó

Németh Timóteus

2013. júl. 13. 18:49
 64/70 anonim ***** válasza:
11%

Szia! Nem olvastam még végig a válaszokat, de úgyis tudom, hogy nagy részük ki van akadva és arról szól, hogy mekkora gyökér vagy és nem a te neved lesz, hanem a gyerekedé, szóval kit érdekel, hogy neked tetszik-e meg biztos azért akarsz ilyen neveket adni a gyerekednek, hogy különleges legyen, és a te magad valószínűleg szürke kis egérke vagy, aki a gyereke nevével akar kitűnni a tömegből.

Csak azért tudom ezeket, mert nagyjából én is megkaptam őket.... :) De nem nagyon érdekelt... véleményt kértél, igen. És jöttek is a korlátolt emberkék...

A válaszom egyébként:

A fiú nevek közül nekem a Brendon és a Larion tetszik. A Rudolf nagyon előkelő hangzású, az is tetszik. :) A vezetéknévvel kicsit furcsa mindegyik, de a Rudolf talán illik hozzá. A többi sajnos nem... :/

A lány nevek közül a Fernanda nem tetszik csak és a Bitia egy kicsit furcsa, de semmi gond nincs vele.

A vezetéknévhez a Nadin és a Liána megy a legjobban.

Remélem segítettem. :)

2013. júl. 13. 20:48
 65/70 A kérdező kommentje:
Köszönöm, sokat segítettél.
2013. júl. 13. 21:17
 66/70 anonim ***** válasza:
20%
A Rudolf tetszik, mert ez a neve a szerelmemnek.
2013. júl. 16. 15:15
 67/70 anonim ***** válasza:
100%

Hát én már egyszer azt válaszoltam,hogy Balogh a vezetéknevem nekem is,de nem örülnék ilyen hülye neveknek!Lány vagyok és Kittinek hívnak.Azt hiszem,hogy ez úgy ahogy,normális név,de én nem szeretem ezt sem,de ehhez a vezetéknévhez tökéletes.Legalább minden naplóban első vagy második,netán harmadik helyet kaptam.:)

17/L-most nem azér',de szerintem a gyerek érdekeit kellene nézned.

2013. júl. 16. 15:27
 68/70 anonim ***** válasza:
Tudjátok mit??Legyen Balogh Szofrónia.NYERŐ!! (Y) XDDD
2013. júl. 18. 01:31
 69/70 anonim ***** válasza:
59%
Én tegnap hallottam egy lánynevet,egész különleges és mégis szép szerintem.Médea
2013. júl. 18. 12:03
 70/70 anonim ***** válasza:
0%
Miért lettem 0 %-ra lepontozva? Leírtam, hogy nekem melyik tetszik, és miért.Mi ebben olyan rohadtul haszontalan?
2013. júl. 18. 17:07
1 2 3 4 5 6 7

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!