Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Szülő-gyermek kapcsolat » Mindenképpen különleges nevet...

Mindenképpen különleges nevet szeretnék adni majd a babámnak. A Balogh vezetéknévhez ezek közzül melyik illik?

Figyelt kérdés

Fiú:

Roderik, Krisztofer, Brendon, Raul, Rodrigó, Rudolf, Rikárdó, Larion

Lány:

Száva, Nadin, Aisa, Fernanda, Liána, Mirian, Bitia, Rubina.

2013. júl. 13. 11:20
1 2 3 4 5 6 7
 11/70 anonim ***** válasza:
93%

Tragédia.

És nem érdekel, hogy neked tetszenek, mert idejöttél véleményt kérni. Hát tessék. Felnőttek vagyunk, nem csúfolunk, csak véleményt mondunk.

De ha már kérdezel, talán érdemes lenne végiggondolnod, hogy ha ennyi negatív véleményt kapsz, mit kap majd a gyerek a kevésbé érett iskolatársaktól...

Neked tetszik... ja. A gyereket meg elméletileg szeretni fogod, szóval ne akarj vele szándékosan kibabrálni.

2013. júl. 13. 11:42
 12/70 anonim ***** válasza:
53%
Fiúk közül innen a Krisztofer vagy a Brendon, lányok közül meg a Száva,meg a Nadin.
2013. júl. 13. 11:43
 13/70 anonim ***** válasza:
50%

Rudolf, Krisztofer és Miriam.

Aisa nem az elefánt neve az állatkertben? Nem piszkálódás, csak így emlékszem.

2013. júl. 13. 11:43
 14/70 anonim ***** válasza:
55%

fiúból csak a Krisztofer tetszik

próbáltam hangosan felolvasni családomnak a kérdést de a rodrigónál kitört belőlem a röhögőgörcs és nem tudtam folytatni...

Lányból meg max Alisa

De rengeteg szép és különleges név van,ami nem a szappanoperákból pattant ki

2013. júl. 13. 11:45
 15/70 anonim ***** válasza:
69%

Eszednél vagy? Hány éves vagy? Talán még a Nadin, de magyar vezetéknévhez minek választasz ennyire magyartalan neveket?

Balogh Tünde

Balogh Emese

Balogh Tamás

Balogh Ivett

Balogh András

Balogh Kornélia

hm, ezek sem?

2013. júl. 13. 11:45
 16/70 A kérdező kommentje:
Nem tudom honnan veszitek, hogy csúfolni fogják a gyereket? Ezek egyre gyakoribb nevek és mind anyakönyvezhető.
2013. júl. 13. 11:46
 17/70 anonim ***** válasza:
85%

Nem a te neved lesz, hanem a gyerekedé. Ezt jobb, ha tudomásul veszed.

Egyébként meg ha ezekből kell választani, akkor Larion, lány esetében meg Aisa.

2013. júl. 13. 11:47
 18/70 anonim ***** válasza:
84%
Nem illik egyik sem a vezetéknévhez. A Nadin még jó lenne, csak a vezetéknévhez nem illik szerintem. Most erről az a kérdés jut eszembe, amikor valaki megkérdezte, hogy mi a leggyakoribb cigány nevek. Szerintem a féfi nevekre adott listádat be lehetne kopizni ide. http://www.gyakorikerdesek.hu/egyeb-kerdesek__egyeb-kerdesek..
2013. júl. 13. 11:48
 19/70 anonim ***** válasza:
76%
[link] Ajánlom figyelmedbe ezt az írást.
 20/70 anonim ***** válasza:
65%
cigányok vagytok mi??:D
1 2 3 4 5 6 7

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!