Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Szülő-gyermek kapcsolat » Mindenképpen különleges nevet...

Mindenképpen különleges nevet szeretnék adni majd a babámnak. A Balogh vezetéknévhez ezek közzül melyik illik?

Figyelt kérdés

Fiú:

Roderik, Krisztofer, Brendon, Raul, Rodrigó, Rudolf, Rikárdó, Larion

Lány:

Száva, Nadin, Aisa, Fernanda, Liána, Mirian, Bitia, Rubina.

2013. júl. 13. 11:20
1 2 3 4 5 6 7
 51/70 anonim ***** válasza:

Rudolf az jó (ha a Habsburgoknak jó volt :) ).

Száva (egyik titkos kedvencem)

A többi nekem kevésbé tetszik ...

2013. júl. 13. 13:20
 52/70 anonim ***** válasza:
77%
Ezek közül a nevek közül egyiket sem nevezném különlegesnek inkább közönségesnek, főleg a fiú neveket. Rikardó a Richard spanyol megfelelője, vagyis hivhatod akár Ricsinek is. Rudolfról nekem a Túró Rudi jut eszembe, és hidd el, nem leszek ezzel egyedül. Az én nevem Karin, sosem csúfoltak, én mégis utáltam a nevem kiskoromban, hogy mennyire ritka. Nadint, Liánát, Liliánát, Miriamot hallottam már többször is.
2013. júl. 13. 13:21
 53/70 anonim ***** válasza:
69%

Te, illetve a Ti döntésetek. De gondolj bele, 60-8o évig ezt a nevet viseli majd a gyerek.

Cigányosak, és a brazil szappanoperákat idézik. Anyukád, nagymamád neve? Férjed, Apósod, Apukád neve nem jut eszedbe? Most maradinak tünnek. Pár év (10-20) múlva egyediek lesznek a Lászlók, Bélák, Máriák.

Érzelemből válassz nevet. Nagyon sok év után született meg a lányom, ezért Viktória lett. (30 éve)

2013. júl. 13. 13:51
 54/70 anonim ***** válasza:
78%
Csak a Száva szép, az is a Sándor Mátyás miatt. Remélem, van aki ismeri és szereti itt ezt a regényt.
2013. júl. 13. 13:54
 55/70 anonim ***** válasza:
90%
Borzasztóak. Épp ma töltögettünk ki papírokat (hivatalosat), és visítva röhögtünk egy bizonyos Joákim Mózes nevü gyereken.
2013. júl. 13. 14:05
 56/70 anonim ***** válasza:
86%
Te jó ég. Szerencsétlen gyerek, előre sajnálom szegényt. Roderik? Rodrigó??????? Eszednél vagy, ember? Amúgy most őszintén: cigányok vagytok?
2013. júl. 13. 14:52
 57/70 A kérdező kommentje:
Már bánom, hogy feltettem itt kérdést.
2013. júl. 13. 14:56
 58/70 anonim ***** válasza:
88%

tekintve, hogy a Balogh vezetéknév nem a legkülönlegesebb így bocsáss meg, de ezek a nevek sem fogják különlegessé tenni...

nevetségessé viszont annál inkább!

MI ez a "különleges nevet akarok a gyerekemnek" mánia mostanság? Sanyikaként nem tűnhet ki mással a gyerek a többi közül? Miért akarjátok már az elején megnyomorítani szegény gyereket egy ilyen szappanoperás maszlaggal?

2013. júl. 13. 15:04
 59/70 anonim ***** válasza:

Fiúnevek közül a legjobban a Roderik, de még a Krisztofer is elfogadható.

Lánynevek közül a legjobban a Fernanda és a Liána tetszik (Balogh Fernanda Liána is lehetne, így egyszerre két név). Jó még a Rubina is (Rubi nincs? Vagy lehetne így becézni, volt az a sorozat is, meg tök jól hangzik a Balogh Rubi)

2013. júl. 13. 15:17
 60/70 anonim ***** válasza:
17%
Én megértelek kérdező, mivel a Balogh vezetéknév túl hétköznapi, sokan viselik. Én több Balogh Tamást is ismerek például... A helyedben én is valami különlegesebb, ritkább nevet keresnék a gyereknek.
2013. júl. 13. 15:26
1 2 3 4 5 6 7

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!